Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha a sorsod döntéshelyzet elé...

Ha a sorsod döntéshelyzet elé állítana, melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Megtörtént eset alapján. Bárkivel megtörténhet.

2023. jan. 7. 23:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
34%

"Ha az amputációt választja, ma is élne."

De milyen életet az előzőhoz képest.. En is így döntöttem volna, pedig gyerekem is van. De lehuztam volna ha abban az állapotban kellett volna velük tovább élnem. Látod, nekem már a gondolata is annyira beszűkiti a gondolkodasomat, hogy még a gyerek sem tartana vissza.

2023. jan. 8. 01:28
 12/29 anonim válasza:
96%
Én az amputációt választanám. Egy lábbal is lehet szép életet élni, eljutni helyekre, utazgatni, családot alapítani. Rengeteg ilyet láttam már. Az életerő a legerősebb, aki élni akar, az élni fog.
2023. jan. 8. 01:48
 13/29 anonim válasza:
84%

Van itt egy kis furcsaság azért. Orvosilag mi volt itt a helyzet? Lelehet mondni életmentő műtétet? Orvos mondta neki, ha nincs műtét 100%, hogy meghal?

Gyerekkori szomszédom, akivel nemigen találkoztam nemrégiben amputálták a lábfejét, mert kitudja mióta volt 30 fölött a cukra, mégsem ment vele orvoshoz. Műtét után megkért, hogy fuvarozzam a kötözésekre. Elég kibírhatatlan figura volt. Nem csoda, hogy nem látogatták meg barátok. Velem is többször összeveszett. Műtét után pár hónapra rá meghalt. 2 évvel ezelőtt ugyan így halt meg az anyja, akinek csak a nagylábujját amputálták, de ő néha átjárt anyámhoz beszélgetni, és jóban voltak.

2023. jan. 8. 01:52
 14/29 A kérdező kommentje:
Egy 35 éves családanyának a jobb lábát amputálták daganat miatt. Őt nem ismertem, csak hallottam róla. Ez is mostanában történt. Ő az életet választotta.
2023. jan. 8. 02:02
 15/29 anonim ***** válasza:
95%
Ha ott lennétek nagyon sokan inkább az amputaciot valasztanatok, mert dolgozna az életösztön…..
2023. jan. 8. 02:05
 16/29 A kérdező kommentje:

Egy daganatnál a műtét sem garancia, főleg ha a csontot támadja meg. Valamikor az amputáció a legbiztosabb megoldás, de ezt is az orvos állapítja meg.

Egy ilyen súlyos trombózisnál az amputáció életmentő beavatkozásnak számít.

Ha a beteg nem él vele (nem foglalkozik vele), akkor belehal.

2023. jan. 8. 02:08
 17/29 anonim válasza:
91%
Az amputáció nem olyan dolog, amire nemet mondanék.
2023. jan. 8. 02:08
 18/29 A kérdező kommentje:

Amputáció vagy halál? A sorssal nem lehet alkudozni, a döntés a tied.

Valaki döntései lehetőséget sem kap.

2023. jan. 8. 02:12
 19/29 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ő nem a halált választotta, hanem bízott abban, hogy meggyógyulhat és a lába is megmarad. Nyilván arra is volt egy kis esély és ő megadta az esélyt.
2023. jan. 8. 02:35
 20/29 A kérdező kommentje:
Miben bízol, amikor teljesen elkékül/elfeketedik a lábad és az egyetlen megoldás az életmentő amputáció? Az orvos megmondja hogy mik az esélyeid és neked kell döntened a két opció közül. Ha elképzeléseket gyártasz, akkor egyetlen dologra adsz esélyt, a halálra. Vagy-vagy. Ez egy nagyon komoly életszituáció.
2023. jan. 8. 02:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!