Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Döntéshelyzet előtt állok,...

Döntéshelyzet előtt állok, bizonytalan vagyok. Segítségre lenne szükségem (? ).

Figyelt kérdés
jóslás, asztrológia, megérzés, bármilyen módszer érdekelne, csak szeretnék előrébb jutni, eltévedtem. Minden megoldás érdekel, a csalókat észre veszem
2013. jún. 19. 16:16
1 2
 1/13 anonim válasza:
tarot kártyára kivetném szívesen...
2013. jún. 19. 16:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Megsúgom neked, az emberek naponta döntéshelyzet előtt állnak. Nézz csak körül a Penny zöldségespultjánál. Lerí róluk a tanácstalanság. Aztán döntenek. Ehhez nem jós, nem asztrológia szükséges, hanem józan mérlegelés. A külső "segítség" csak arra jó hogy levegye a gyenge kis válladról a felelősség súlyát, és hogy utólag legyen kit hibáztatni. Ha priviben elküldöd az eldöntendő kérdés mibenlétét, elmondhatom, hog yén hogyan látom a helyzetet. Talán még tanácsot is tudok adni, mindenféle hókuszpókusz nélkül.
2013. jún. 20. 15:02
 3/13 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy te ilyen okos és ügyes vagy, valószínűleg nem volt még olyan igazi problémád az életben, légy hálás érte.
2013. jún. 20. 19:56
 4/13 A kérdező kommentje:
És természetesen nem ezektől a dolgoktól várom a megoldást, csak van, mikor az ember mindenbe próbál belekapaszkodni, és minél több helyről kap útmutatást, annál könnyebben tud helyesen dönteni, és esetleg olyan dolgokra is rájön, amire előtte nem is gondolt volna...és ez nem a felelősség hárításáról és a menekülésről szól.
2013. jún. 20. 20:00
 5/13 A kérdező kommentje:
És az ezotéria segíthet abban, hogy képesek legyünk reálisan dönteni, mert egy utat mutathat, ami ha nem reális, úgy sem fogadom meg, a felelősség az enyém marad.
2013. jún. 20. 20:02
 6/13 Napkiraly ***** válasza:
szerintem ne vedd meg, várd meg míg akciós lesz a madaras teszkóban
2013. jún. 22. 00:46
 7/13 anonim ***** válasza:

"valószínűleg nem volt még olyan igazi problémád az életben, légy hálás érte"

Azt gondolod? Szerinted több mint ötven évig a fülemet vakargattam? (esetleg mást?) Mesélek valamit 14 évesen meghalt faterom. Fél év múlva anyám elment egy barátjával. Egyedül maradtam a lakásban. (Bérlakás, mert akkoriban - 40 éve - még ez volt a jellemző.) Döntenem kellett, befejezem-e az alig elkezdett középiskolát, vagy beállok valahova dolgozni. Döntöttem: éjjel vagont raktam, nappal suliba jártam. Igaz, volt év, amit kétszer jártam, de kijártam. Nem állítom, hogy ez volt a helyes döntés, hiszen mára ujjnyi vastag visszerek csúfkodnak mindkét lábamon az akkori erőltetéstől, de az én döntésem volt, és felesleges lenne a régi dolgokon rágódni. És hidd el, mindenki más is naponta döntéskényszerbe kerül. Van, akinek csak azt kell eldönteni, hogy milyen sört igyon munka után, de az is döntés... :D

2013. jún. 23. 13:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Kedves 1.! A tarot kártyát nem kivetni szokták hanem olvasni!! ÜDV..
2013. júl. 4. 10:19
 9/13 anonim válasza:
kedves utolsó te utolsó :D
2013. júl. 8. 08:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Fáj az igazság ugye? Hát persze! :D
2013. júl. 8. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!