Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy kis problémám . A barátnőm 13 éves, én meg 15, és az apja nem engedné neki, hogy ilyen "fiatalon" pasija legyen. Most álljak az apa elé és kérjem el a lányát? Mert eléggé szigorúnak mondják, és bizonytalan vagyok.
Akkor se engedné.
Várj még 2-3 évet
Azert nem wngedi mert felti
13 evesen meg fiatal
Es hat a mai tarsadalomban mar valoszinu hogy o is dugni akar
Es termeszetesen te belemennel
Mivel ferfi verbol vagy
hát még ott nem tartunk kettes,de majd egyszer...
amúgy nagyon nehéz nélküle,mivel nem ugyanott lakunk(Karcag<-->Tilalmas)
de azért szívás lenne "lebukni"...
Miért van idézőjelben a fiatalon?
Ha 8 osztályos suliba jár, akkor a következő félév lesz a legfontosabb. Érhető, hogy akarja, hogy elvonja a tanulástól valami a lánya figyelmét.
Egy 15 éves gyerek nincs egy súlycsoportban a 30-40 férfival. Csak veszíthetsz, ha nagyon nagynak akarsz mutatkozni. De ha annyit vállalsz fel, amit őszintén elő tudsz adni, akkor jól jöhetsz ki a dologból.
Tehát ha a szülők tudják, hogy hová mentek és pontosan is értek vissza, akkor pozitívum, hogy megjelentsz a szülők előtt.
Általában az ismeretlentől szokták félteni a gyereket.
Igazatok van ,csak még nem is tudom mit csináljak.
Akkor beszéljek a faterjával ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!