Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet most benne? Ha valaki szerelmes, lehet ennyire bizonytalan?
nem tudom hány évesek vagytok, ráadásul összesen 3/4 év ami jó volt a maradék 1/4 év már más
hagyni kell,ha jelentkezik majd úgy lesz
most ő így jól érzi magát, a szeret szó nem = a szerelemmel
várj, de kezdhetsz keresni másikat, ha Neked így nem lesz jó N
hasonló helyzetben vagyok. együtt vagyok a párommal, az utóbbi időben nem akar túl sokat találkozni velem, azt mondja h szeret. elég sokszor. de ha megkérdezem h miért nem akar velem lenni csak annyit mond, h egyedül akar lenni. most inkább mindenki hagyja békén..ki érti ezt? :/
tudom szörnyű érzés ez a bizonytalanság. én is ebben élek már nagyon régóta..hónapok óta ezt csinálja..
ezen a szeret nem egyenlő a szerelemmel dolgon kicsit elgondolkodtam..van benne valami lehet..de akkor is elhiszem, h szerelmes belém...lehet hülye vagyok, na mindegy is.
a lényeg, hogy talán próbáld meg lekötni magad. a barátok ilyenkor sokat segíthetnek. főleg ha bandástól mentek ide-oda, nevetgéltek...rengeteget tud segíteni. tapasztalat. egy idő után azt érzed, hogy nincs is szükséged pasira hiszen boldog vagy másokkal is! :)
kitartás! azért remélem, hogy jelentkezik majd! nem tudom mit mondhatnék, de ne csak az lebegjen a szemed előtt, hogy csak ő vele lehetsz boldog.:/ úgy könnyebb lesz ha esetleg nem jelentkezne..és sokkal jobb érzés, ha mégis!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!