Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán az "exembe" vagyok szerelmes? Vagy csak bizonytalan vagyok?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, akinek soha nem volt még párkapcsolata idáig. Egy évvel ezelőtt csókolóztam először egy sráccal, akivel már régóta tartottam a kapcsolatot egy közösségi oldalon. A sráccal találkoztam egyszer-kétszer és már mindketten többet éreztünk egymás iránt. A gond az volt, hogy nem tudtunk találkozni. Az idén nyáron már úgy volt, hogy meg kellene próbálnunk talizni, és kimondani, hogy együtt vagyunk, de nem jött össze. Egy hétre elutaztam és egy másik sráccal közelebb kerültünk egymáshoz. Őt is már régebb óta ismerem, de nyaralás alatt sikerült jobban megismernünk egymást. A régebbi sráccal, nevezzük mondjuk Jákobnak a hét alatt végig tartottam a kapcsolatot, h így hiányzol, úgy hiányzol stb. Az új srác neve legyen Karcsi. Karcsival miután hazajöttünk úgy gondoltuk, hogy meg kellene próbálnunk kapcsolat szinten ezt az egészet. Lassan 3 hete lesz, hogy együtt vagyunk, ő már mondta h szeret engem.. én is mondtam, de lehet nem azt érzem vaójában. A régebbi srác, azaz Jákob nagyon sokat eszembe van. Írtam neki üzenetet is, hogy szeretnék tudni róla, attól függetlenül, hogy nem úgy alakultak a dolgok. Szerintem, ha akart volna, akkor tudott volna talizni velem. De én még mindig úgy érzem, hogy valamit érzek iránta.. A jelenlegi barátommal, aki az első pasi az életemben, nagyon jól érzem magam, és jól megvagyunk. De félek, hogy becsapom önmagam. Szerintetek beszéljek vele erről? Mit tegyek?:( Nagyon el vagyok keseredve.. de már az is megfordult a fejemben, hogy csak azért vagyok ilyen bizonytalan,mert ő az első és még új nekem ez a dolog. A régebbi srác hallani sem akar róla, hogy barátok legyünk és h beszélgessünk.. Ez megnehezíti a helyzetet. Kérlek segítsetek, egy aggódó fiatal leány.2012. aug. 29. 21:18
1/5 anonim válasza:
abban biztos lehetsz, hogy Jákob gyengéd érzéseket táplált irántad. Az okát nem ismerjük, hogy miért nem taliztatok 1 év után sem, és ha összejöttetek volna hogy lehett volna megoldani a távkapcsot. ha nagyon akart volna, akkor valóban jobban eröltette volna hogy talizzatok. Én azt mondom érezd magad jól a mostani kapcsolatba. Szerintem ez a fiú jobban megérdemel téged mint Jákob. (:
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az értelmes választ. És sikerült egy picit megnyugtatnod.) Tényleg köszönöm!:)
2012. aug. 30. 09:35
4/5 anonim válasza:
Ha szükségem van valakire akkor mindent képes vagyok megtenni azért, hogy vele legyek. Magyarországon szerintem nem létezik akkora távolság amit a kedvesemért ne vállalnék be. Tehát az első nem érdemel meg szerintem.
5/5 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm az értelmes hozzászólást!:)
2012. szept. 9. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!