Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány vagyok és nem tudok szerelmes lenni, emiatt nem volt még kapcsolatom, mit tegyek?
Légyszí kíméljetek meg a megdughatlak? ismerkedünk? jellegű kérdésektől, mert nem fogok rá reagálni:/
Az érdekelne, hogy másokkal is fordult-e már elő ilyen ebben a korban. Régóta próbálkoznak nálam fiúk minden korosztályból, volt olyan, aki kifejezetten tetszik, tehát nem is a választékkal van gond, hanem az érzéseimmel. Nem tudok szerelmes lenni, nagyon fullasztónak érzem a kapcsolatot, ezért nem verem át őket és inkább nem is jövök össze senkivel. Igen, még szűz is vagyok ebből kifolyólag, ugyanis egy barátom volt 15 évesen, vele meg még nem akartam lefeküdni akkoriban. Sokan nem értik, miért félek a fiúktól, miért nem adom be a derekam a randizásra. Fogalmam sincs, miért taszítok el mindenkit magamtól. Nem ért semmi fiúkkal kapcsolatos trauma. Volt már valakivel hasonló? Mi lehet az oka és mit lehet ellene tenni? Sokszor úgy érzem, egy nagyon helyes srácnak sem tudok megnyílni, egyszerűen nem tudok érzéseket táplálni!
ez velem is így van sajnos csak én egy picivel idősebb vagyok nálad.
valamiért félsz tudat alatt a fiúktól én nagyjából tudom miért vagyok ilyen. vagy inkább az a baj, hogy még nem találtál magadnak megfelelő fiút(belsőleg) az már rossz ha az elején sincs meg a közös hullámhossz. később csak rosszabb lesz.
sztem egyszerűen besz@ri vagy és mivel nem nyílsz meg semmi vonzó srácnak így nem is leszel szerelmes. szedd össze magad, hallgasd meg Brian tracy-től a phoenix szeminariumot, a youtube-n is fenn van.
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!