Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban egyre több manapság az olyan "jajj de olyan szerelmes vagyok" típusú lány, akik képesek kapcsolatokat feladni és örülten viselkedni?
Azt látom sajnos, hogy egyre több az olyan lány (25 évesek is), akik képesek megcsalni vagy elhagyni párjukat, illetve olyan kapcsolatokba belemenni, ahol megalázzák őket, csak fájdalom lesz belőle, előre lehet látni, hogy mi lesz a vége a kapcsolatnak stb, csak azért, mert olyan jajj de olyan szerelmes vagyok. Ami a legszomorúbb, hogy úgy érzem, ezekből a mai lányok nem tanulnak és újból rámennek egy ilyen esélytelen típusú pasira csak azért, mert vonzó elsőre.
Ennyire nincs önkontroll az ilyen nőknek?
/sok olyan van aki szerencsére nem ilyen mert mondhatni h nem szabad egy kalap alá venni mindenkit/
Egyébként hirtelen fellángolás, elvakítja őket a szerelem, majd mikor megint látnak akkor jönnek rá h ebből kimászni nehéz lesz.
De ugyanakkor a meglévő kapcsolatukban is lehet probléma ha így elcsábulnak...igencsak unalmas lett és ellaposodott az is...
Stb stb stb
Hát, előttem szólóaknak igzaza van. A média hatása. Mindenhol az van sugallva, hogy az igazi szerelem nem létezik szenvedés és örületes-gyötrelmes érzések nélkül, és a nők ez miatt kívánják, hogy velük is mindez, amit a tévében látnak MEGTÖRTÉNJEN VELÜK IS..
Ugyan. Szerintem hagyd figyelmen kívül ezeket a "élményhajhász" nőket. Hisz annyi sok szép, okos, ambiciózus nő van, akiket teljes hidegen hagy az ilyenfajta élmény átélése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!