Én több levelet is kaptam Patrik Guérintől, Kicsit bizonytalan lettem, nem tudom, hogy adminisztrációs vagy látnoki hiba történt-e? . Valóban tud és akar segiten? Van e-mail elérhetősége?
Annak ellenére kér pénzt,hogy anyagi problémáim vannak
és a csekkjeim sem tudom mind feladni,holott ingyenes lehetőségről volt szó.Ha szerencse érne többet is áldoznék
pontosan megírtam a születési dátumom ennek ellenére
tévedett az utolsó levelében a korommal kapcsolatban és
a pár évvel ezelőtti eseményekben is.Tud róla valaki több
konkrétumot,elérhetőséget?
Közönséges csalók...
Már a megfogalmazásban ott az árulkodó hiba:Azt mondja magáról,hogy látó.Nos,a látónak nincs szüksége pontos születési dátumra,mert az az intuíciói alapján tud segíteni.Akinek pontos születési idő (és születési hely!)kell,azt nem látónak,hanem asztrológusnak hívnák és nem jósol,hanem horoszkópot készít és annak alapján tanácsokat ad.
Ha ilyen úton szeretnél segítséget,útmutatást,akkor azt javaslom,keress fel egy asztrológust,aki elkészíti és megmagyarázza az igazi horoszkópodat,elmondja,mely napok a szerencsésebbek számodra.Ez pénzbe kerül,de megbízhatóbb valamivel és személyre szólóbb.Vagy keress egy jobb hírű jóst,akihez személyesen is elmehetsz.
Kérdező, tudom, hogy a nagy bajban minden elképzelhető segítséget megpróbál az ember használni.
Amit te kaptál, az nem segítség, ilyen dologban hinni káros, mert közben elmulasztod az egyetlen lehetőséget.
Az egyetlen lehetőség a te szándékod és akaratod. Ne várj senkitől segítséget, mert nem kapsz.
A látó, vagy jós, vagy asztrológus még szeretne rajtad egyet lökni. Na nem rosszindulatból, hanem a kis pénzed miatt. Pénzt csak szegény emberektől tudnak kicsikarni, mert akinek bőven van, annak nincs oka ilyen nyilvánvaló parasztvakításnak bedőlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!