Népeknek létezik karmája? Lehet, hogy ezért szenvedünk ilyen sokat mi fehérek?
Egy mester coach/spirituális guru azt vallja, hogy egy óriási temészeti törvény a kiegyenlítődés törvénye. Ami a legfontosabb univerzális törvény és ennek egy interpretációja a Népek karmája.
Azt magyarázza, hogy a fehér embernek köszönhetően sok tízmillió ember elpusztult. Százmilliós nagyságrendben írtottunk másokat. A holokausztban a zsidókat és romákat, melegeket írottuk bizony ki mi fehérek. Az afro amerikaiak elrabszolgásítása, indiánok kiírtása, maják, aztékok a Conquistadorok korában stb. Ennek folyománya most egyenlítődik ki. A Bankok devizahitele folytán a holokauszt egyenlítódik ki vagy a Covid oltások eladása fehér országokban. Migráció : európa elarabosodása, USA elafro amerikanizálása stb
Beszél még mi magyarokról is. Szt.István felrúgta a törzsek megállapodását és külföldi katonai segítséget kért. Innen ered a Turáni átok. A XX.sz-ban is volt ilyen, amikor Antall József eladta az országot. Így visszatért a Turáni átok és mi magyar tovább szenvedünk még jobban.
15.percnél kezdi mondani https://www.youtube.com/watch?v=o2O06SqsCJ8
Létezhet a népeknek karmájuk? Igaz lehet amit magyaráz a Mester Coach?
Nem kell nagyon túlmisztifikálni az európai "fejlettséget" mert a középkorban kb úgy éltek mint az állatok. Vagyishát azért egy állat közel se annyira undorító.
Pont azért fejlődtek mert sikerült szétrabolni a fél világot és volt rá pénz.
21-es! A 14.század elejére NY-Európában használták a legmodernebb termelési technológiákat, hadi technikát, itt írták a legtöbb könyvet, a legnagyobb épületeket is nyugaton építették már a 13.század óta, és a legfejlettebb gazdaságú országokká váltak a világon.
Szóval jó nagy hülyeséget írtál.
Sosem volt holokauszt,te szerencsétlen.
Tele van minden zsidóval és cigánnyal.Nem tűnt még fel.Pff...
Mivel nem öltek meg minden cigányt és zsidót, ezért nyilván léteznek és rengeteg elmenekült és bújtatták őket.
De azt nem hinném, hogy tele van minden velük.
Valami ilyesmi. Nos én nem irtottam ott senkit sem, és nem is szenvedek. Rám máshogy ha a kollektív karmánk. Olyan tekintetekből, aminek valóban része vagyok.
A valóság sokkal komplexebb és tökéletes(ebb), mint ahogy azt gondolni képesek vagytok.
Kollektíven beszélve igaz, és mint ilyen isteni igazság, bármilyen nézőponton át meglátható, szóval íme egy nagyon buta, materiális forma, a harmadik dimenziónak legalján lévő frekvenciákból.
Ahogy pl megtörtént a példádban a hitleres dolog. Nos a fél világ érintve volt, és mindenki le se fosta. (Akik lázadtak és erősen ellenkeztek, mint pl akkori életemben én is tehettem, most akár egyáltalán nem szenvedünk e karmától.) Ahogy az a tudatállapot uralkodott, az a szociális közös értelem volt az alap és helyes, úgy az emberek maguknak pszichológiailag teremtették a sorsukat az életük összes területén, és ezt sugározva a gyerekeikbe is, akik szabad akaratukból befogadtál azt. "Az, hogy apám még gyűlölködött a zsidók felé, még befolyásol engem, amikor gyerekként fagyit eszik valaki, és én nem" mondhatták volna sokan a háború után, amivel pszichológusokat ha megkérdeztek, erősen bólogatnak majd. A szenvedés amit megnevezel, gondolj bármire is, részben annak is eredménye, ahogy az a retardált 80 éve mészárolta a bolygót, és ezzel a fél bolygó bőségesen egyet értett, ahogy azzal is egyet értesz, hogy valakit kiraboljanak az utcán, mert elsétálsz mellette, hiába veszed észre. Ez az elméd része, hiába történt 80 éve, még most is a mai gyerekeknél is még mindig tart az adat-átadás. Kérdezz meg akármilyen 10 évest, és pontosan fogja tudni ki az a hitler, amely tudás mellett bőven van mindenféle személyiségbeli hajlítás is.
Nem kell karmának nevezni. A saját elméd játéka, ahogyan reagálsz ezekre, mert beléd nevelik, te pedig nem tudatos élőként elfogadod. És lassacskán, pl 100-200 év múlva már le fogjuk szarni, mert megtörtént a kiegyenlítődés, de addig igen is sokan érzik azt, hogy "hát ez mennyire borzalmas", mert érzik, hogy tenni akarnak ellene. Miért?, mert érzik magukban, hogy nem tettek ellene akkor. Ezt lehet energiának nevezni onnan, ami részben karma, vagy lehet azt mondani, hogy az elméje most olyan, hogy annyira zavarja az ellentét, hogy tenne ellene ha vele történne, de nem tudja hogyan, avagy még most is kussolna, nem csak 80 éve kussolt előző életében, hogy még most is kínozza magát, ami miatt, ahogy fogalmaztad, az életét úgy alakítja, hogy "szenvedünk ilyen sokat mi fehérek". Azért szenvedsz, mert ezernyi ilyen van benned, amit még nem dogloztál ki, és ez a legfelszínesebb rétegekbe is leszivárog az életedben.
Nem kell karmának nevezni. Elég azt tudni, hogy az elméd a belső ellentéteken őrlődik, nem értést generál, és morzsolja, kínozza magát, és nem meggondolt, rossz döntéseket hoz, mély tudatalatti szinteken, beláthatatlan komplex érzelmek terén, és a legfelszínesebb területeken is ezek miatt, amik kapcsolhatók a mély területekhez.
Én ha erre gondolok, egyáltalán nem szenvedek, nem zavar, és az életemben sincs olyan, ami kapcsolható lenne ehhez, pl elnyomás, kizsákmányolás, meg mit tudom én miket kapcsoltok tid önmagatokban az egész témához, amit éreztek magatokban belőle.
Nálam béke van és nincs kényszer, mert pontosan jól tudom mit cselekednék ha most történne meg ez modern formában a fejlettebb mentális korlátokkal. Mert mi nem csak formailag fejlődünk, hanem fejletségben is. Ha most történne egy hasonló, de azt nem a 40es évek tudatállapotávval, hanem mostani szemmel befogadhatóan tennék meg, ugyancsak tudnám, hogy hova és hogyan állnék. Avagy ledolgoztam a karmámat, ha volt, hogy nem álltam ki a szidókért, cigányokért, nem heteroszexuálisokért, és még rengeteg másért, nem mellesleg sok népért sem, köztük magyarokért.
Az asztrológiában a népek karmáját az ország/birodalom pontos felállásának idejéből számítják ki. Pl az ország kap egy képletet amikor megalakul.
A biblia pedig leírja hogy a bűnök miatt jár a büntetés. Tehát ha egy nép bűnös dolgokat tesz, megkapja a büntetését (ok-okozat, gondolat/cselekvés- karma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!