Népeknek létezik karmája? Lehet, hogy ezért szenvedünk ilyen sokat mi fehérek?
Egy mester coach/spirituális guru azt vallja, hogy egy óriási temészeti törvény a kiegyenlítődés törvénye. Ami a legfontosabb univerzális törvény és ennek egy interpretációja a Népek karmája.
Azt magyarázza, hogy a fehér embernek köszönhetően sok tízmillió ember elpusztult. Százmilliós nagyságrendben írtottunk másokat. A holokausztban a zsidókat és romákat, melegeket írottuk bizony ki mi fehérek. Az afro amerikaiak elrabszolgásítása, indiánok kiírtása, maják, aztékok a Conquistadorok korában stb. Ennek folyománya most egyenlítődik ki. A Bankok devizahitele folytán a holokauszt egyenlítódik ki vagy a Covid oltások eladása fehér országokban. Migráció : európa elarabosodása, USA elafro amerikanizálása stb
Beszél még mi magyarokról is. Szt.István felrúgta a törzsek megállapodását és külföldi katonai segítséget kért. Innen ered a Turáni átok. A XX.sz-ban is volt ilyen, amikor Antall József eladta az országot. Így visszatért a Turáni átok és mi magyar tovább szenvedünk még jobban.
15.percnél kezdi mondani https://www.youtube.com/watch?v=o2O06SqsCJ8
Létezhet a népeknek karmájuk? Igaz lehet amit magyaráz a Mester Coach?
Van rendszer karma, csoport karma is.
Rendszerkarma a népet érinti, bonyolult összefüggések által alakul.
Nézzük meg Európát, Amerikát... és nézzük meg ezt a klipet.
6# mindig ezzel jöttök mindig.
Az hogy sok Afrikai őskori szinten él mai napig az a mentalitásuk hagyatéka. Simán ki tudtak volna törni ebből ha akarnak.
Ehhez nagyon régre kell vissza menni . Európában is pont ugyan ilyen törzsi szintű emberek éltek sőt az egész világon de önerőből sikerült először kis fa házakat aztán településeket aztán komplett városállamokat birodalmakat királyságokat létre hozni sőt némelyik ország egész világborodalmat hozott létre mára meg Európa és Amerika uralja a világot gazdaságilag .
Ha Afrikai népek akartak volna ugyan ezt elérik de nem akarták.
Az angolok elfoglalták afrika felét a belgák és a franciák szintén de még a németek is és a spanyolok is és így se hogy oda vitték nekik szinte a technológiát így se voltak képesek változtatni a helyzetükön érdekes módon még az Afrikaiaknál is elmaradottabb ausztrál őslakosok is ma már olyan államban élnek a fehér emberekkel mint Európában ugyan úgy dolgoznak max annyi hogy inkább farmerkodnak .
Az USA-ba az indiánok szintén úgy éltek ma meg ők az USA leggazdagabb emberei .
Szóval nem mindenért a fehér embert kell hibáztatni bőven tehetnek ők is arról ahogy most élnek . Egyiptom érdekes módon ki tudott törni (persze így se olyan hú de jó ott az élet de egy modern fejlett ország persze ehhez a több ezer éves birodalmi státusza is hozzá járult de épp ez az hogy ők már az ókorban kintudtak törni és az első civilizációk közé tartoznak.
Arról meg hogy sok Afrikai országot idióta diktátorok irányítják akiknek a hadseregét akármelyik európai Ázsiai vagy amerikai ország röhögve tárolna le arról nem tehetünk .
Annyiba talán hogy még nem ment oda senki ezeket a diktatúrákat megdönteni. Mert kB semmi nem védi őket ez ellen.
(Az USA-nak épp ezt kéne amúgy csinálnia . Mindig azért megy háborúba mert szerinte ott diktátorok vannak na ott tényleg vannak mennyen oda vonuljon be ezekbe az országokba vagy 5000 fővel pár harckocsival még repüljön el párszor az A10-eivel a diktátorok háza felett és másnapra meg is van döntve és akkor már csak a népeken múlik hogy hajlandóak e változtatni vagy maradnak a nyomorba.
17# részeletezd kérlek mert addig nem vehetem komolyan a kijelentésed mond csak ha van rá megingathatatlan ellenvéleményed az ultra globalista szemléleteden kívül mert azok nem érvek .
Én tényekkel és példákkal támasztottam alá rasszista nem vagyok mivel nem nézem le ezeket az Afrikai országokat se egyik másikat se pont hogy pozitív példának hoztam fel az amúgy is más rasszú indiánokat és ausztrál őslakoksokat egyszerűen azt mondtam hogy attól hogy más a bőrszínük az Afrikaiaknak ugyan úgy emberek és ugyan úgy tehetnek a sorsukról mint mi a sajátunkról
Röviden, a világon nem csak európa meg afrika létezett.
Az amerikai őslakosok meg nem ősember szinten voltak pl
Ez csak egy féltudású zagyvaság amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!