Létezik olyan dokumentumfilm, ami "vallástól mentesen" elmeséli, mi történik a halál után, hova kerülünk, mit érzünk, hogy lesz tovább, kitől függ mindez, mi az értelme, hogyan történik minden?
3. Lehet hogy meglehet, ugyanakkor fennáll a veszélye, hogy csak illúzió.
Van egy Szaru és Elefántcsont kapus sztori is, viszont jó kérdés, hogy ezt hogy veszed észre egyáltalán.
Azt nem hiszem, de én meg egy rahedli másik ember ezen a bolygón el tudja mondani nagyjából.
De amúgy.., fizika. Az atomok mindig a teljes, tökéletes állapotra törekednek. ;)
Földbe kerülünl bele.
Ehhez nem kellett dokumentumfilm.
Kb minden ilyen tartalom erősen elfogult, de kérdező jó irányban keresel. Ha nem vallásos szenzációhajhász hogy eladjon könyveket, sztorit stb, a könyveken ez erősen érződik! Egy reinkarnáció emlékei az pl ilyen tartalmú dokumentumfilm, beszámolók ezek a leg hitelesebbek. A legtöbb jel reinkarnációra utal amiket én találtam. Talán a legegyszerűbb válasz a hova kérdésre hogy ugyan itt találjuk magunkat csak testen kívül. Nagyon sokan erről beszélnek. Halál közeli élményt átélők, előző életbeli emlékekről mesélők, és műtéteken vagy kómából visszatérők között találni ilyen forrásokat. Voltak kutatások hogy rövid időre lehűtöttek embereket majd a szívüket megállították. Vallás terén az egész úgy átverés ahogy van, semmi értelmeset nem mond egyik sem! Pofátlanúl és gátlástalanúl hazudnak szándékosan az ember képébe gusztustalan mód! A történelmet még meg meglehet vizsgálni, de erősen elferdített, érdekek által kiforgatott.
Pár beszámoló érdemes meghallgatni őket:
https://www.youtube.com/watch?v=hNKhUxEIJGY
A kérdésednél a mitől függ helyén való, ha már arról beszélünk hogy valakiktől függ azok a saját javukra és a mi kárunkra használják fel a dolgot. Tegyük fel van reinkarnáció, kikerülünk a testünkből és köztünk élnek más lények akiket nem látunk. Mekkora fegyver azok kezében hogy gyakorlatilag a születés előtti és a halál utáni minden emléket el tudnak törölni. Ha a folyamatot irányítani is tudják a vezető elitbe akkor nincsennek ott? És a nagy kérdés ha van túlvilági élet egyik fél sem tudott kapcsolatba lépni egymással konkrét információkat megosztva.
Alig olvastam bele és a részrehajlás szagát érzem, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!