Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezik olyan dokumentumfilm,...

Létezik olyan dokumentumfilm, ami "vallástól mentesen" elmeséli, mi történik a halál után, hova kerülünk, mit érzünk, hogy lesz tovább, kitől függ mindez, mi az értelme, hogyan történik minden?

Figyelt kérdés
2022. júl. 19. 01:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A hidegháborúban és a mai napig is ahol vannak érdemi információk és valódi eredmények azok nagyhatalmak hadseregeinél lehetnek, illetve bizonyos elit rétegek kezeiben. Földönkívüliekkel való kapcsolat, túlvilági kapcsolat, telepátia, agykontroll, ezeket biztos hogy vizsgálták és a mai napig is vizsgálják bizonyos körök. Nagyon sok mindent az emberek ellen használnak fel. A modern idők előtt akik az emberek felett uralkodtak ugyan így tettek. Ilyen kérdésre kellene a válaszolóknak összegyűjteni érdekes általuk talált tartalmakat. Ha egy-kettő válaszoló ad ilyesmit maximum. De mélyebb érdemi beszélgetés, kutatómunka, sajnos ez itt nem működik.
2022. júl. 19. 14:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Mély érdemi beszélgetést itt tutira nem lehet folytatni.

Viszont amikor kikerült, hogy az usa több médiumot is kipróbált, bűméveszek, látókat, mágusokat, még akár híres személyeket, akkor egy idő után felosztallát a csoportot, mert nem hozott semmi eredményt.

Az hogy valami érdekes, még nem lesz igaz, ha hozol rendes tesztet és sikered van vele, akkor haverom te leszel a leghírsebb ember a 21. században.

Ha meg tudod mutatni ezen dolgok igazságát, akkor szerintem mehetsz nyugdíjba életed végéig.

2022. júl. 19. 14:27
 13/19 anonim ***** válasza:
#12 De nagyon is hogy hozott eredményt, és ha jobban belegondolsz ez cáfolhatatlan! Drogok, mérgek, emberkínzás, pszichológiai kísérletek. Emberek viselkedésének figyelése, reakciókra adott vizsgálatok médián interneten keresztül nyíltan történik. Az emberek tömeges manipulációja, írányítása, óriási üzletág! Akik ezekkel a dolgokkal foglalkoznak nem csak a bolondokig, bűvészekig és az állmágusokig jutottak. Továbbá a nagyhatalmak laborjait, felszereltségét, embereit ne mérjük kis pénzű publikus tudóscsapatokhoz.
2022. júl. 19. 14:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Szóval az évekig titkosított dokumentum ami fel lett oldva az azt mondja sikeres volt?

Csak azt szeretném tudni, hogy összehordasz hangzatos szavakat, de nem hiszem bármilyen közöd lenne a valósághoz.

Ha lenne bizonyítékod az jó lenne.

De beidézem azt amit az előbb leírtam hátha nem felejted ki ezen alkalommal.

Jah és tegyem hozzá a popularitás nem egyenlő igazsággal.

Fantáziálni is lehet, tudod mennyi fantázia könyv létezik?

Logasd már meg a te érvelési hibáid oldalt.

"Az hogy valami érdekes, még nem lesz igaz, ha hozol rendes tesztet és sikered van vele, akkor haverom te leszel a leghírsebb ember a 21. században.

Ha meg tudod mutatni ezen dolgok igazságát, akkor szerintem mehetsz nyugdíjba életed végéig."

2022. júl. 19. 17:51
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 nem értetted a mondanivalót de mindegy. Ott lehet előtted dolgokról egy rakás bizonyíték mindegy miről ha nem tudod értelmezni. Tudás kérdése elérni hogy ne is tudjad, vagy másképp értelmezd. Mint mondtam emberek tömeges manipulációja, irányítása, óriási üzletág! Sok minden van sokak birtokába akiknek nem érdeke hogy bizonyos dolgokról az emberek tudomást szerezzenek. Azt tudsz ezekről a projektekről amit elmondanak róla, és a dezinformáció nagyon hatásos eszköz. Nem feltétlen kell hazudniuk csak a jelentősebb dolgokat nem közlik és másképp állítják be a valóságot. Ezekben a körökben ez rutin eljárás csak a médiára kell nézni! Nyíltan beszélhetünk olyan nyílt projektekről mint a Neurolink, mesterséges inteligencia. Nyílt sikeres gondolatátviteli kísérletekről. Videójátékozó majomról aki a gondolatával irányítja a játékot, nem Sci-Fi és nem találgatás, és nem is kérdés elismert tudományos tény amiket nyíltan közzétesznek! A lehetőség és a sok rá utaló jel bizonyos dolgokra nagyon is számít. Ha úgy jár, olyan hangja van mint egy kacsa, úgy néz ki mint egy kacsa az valószínűleg kacsa. Ha lehetséges veszélyekre erősen utaló jel van azt nem szabad figyelmen kívül hagyni még biztosan ki nem tudod zárni. Csak tegyük fel hogy vannak emberek akik képesek távolból más emberek gondolatait kiolvasni. Látni amit ők látnak. Hatásos technikájuk van emberek viselkedésének szabályozására magas szinten, ezeket mind ugye nagydobra verik? Vagy tegyük fel hogy tudomásukra jut hogy bizony az emberiséget entitások manipulálják, akár évezredek óta olyan eszközökkel amit sokan el sem tudnak képzelni. Meg esetleg évezredekkel fejlettebb technológiához jutottak, embereket öltek meg mert tudtak dolgokról, ezeket mind őszintén majd szerinted elmondják? És egy fontos kérdés, ha manipulálnak, mindegy mennyi tény áll előtted miből gondolod hogy észre is veszed? Ezen nincs mit bizonyítani, elgondolkoztatásként írtam. Tudni kell több szemszögből nézni bizonyos dolgokat.
2022. júl. 19. 19:17
 16/19 anonim ***** válasza:

"nem értetted a mondanivalót de mindegy"

Azt, ha bármi is igaz lenne az ezotériából, akkor eddig volt elég sok idő, jó pár ezer év, hogy megbizonyosodjunk tényleg róla.

"Ott lehet előtted dolgokról egy rakás bizonyíték mindegy miről ha nem tudod értelmezni."

Pontosan.

Ezért mondtam, ha kitalálsz vagy bárki kitalál egy jó rendszert bármilyen természet feletti felismerésére ami 100%-osan megbízható, akkor beszélhetünk.

Tudsz ilyen módszert?

Nem, nem kell "tudományos módszernek" lennie, hiszen a tudomány ezt nem tudja értékelni.

Viszont ha a legfejlettebb metódusaink nem elegek, akkor itt gyakori kérdéseken egy random ember megfejti.

"Tudás kérdése elérni hogy ne is tudjad, vagy másképp értelmezd."

Okés, ha van módszered hogy megmond mi valós és mi nem az ezo kategóriában, akkor beszélhetünk.

Mert úgy tudom hogy valszeg neked nincs, mert te lennél a leghíresebb ember régen.

Ez akkora áttörés lenne, hogy kb. megváltoztatná az egész világot, legalább is az embereket és gondolkodásukat tuti.

"emberek tömeges manipulációja, irányítása, óriási üzletág!"

Okés, akkor mutasd meg az igazat és ne írj egy jó nagy paragrafust feleslegesen.

"Sok minden van sokak birtokába akiknek nem érdeke hogy bizonyos dolgokról az emberek tudomást szerezzenek."

Erre azt gondolom, hogy egy bizonyos szintig igaz.

De ha lenne az embernek lelke, vagy mondjuk valaki tudna varázsolni vagy jósolni, akkor szerinted az nem terjedne az emberek között hosszú távon?

Miért lenne csak bizonyos csoportok között ez igaznak tartva?

"Azt tudsz ezekről a projektekről amit elmondanak róla, és a dezinformáció nagyon hatásos eszköz."

Hát amikor publikba felteszik a dokumentumokat, akkor nem is tudom hogy neked vagy nekik van igazuk.

Olyan szinten konteó és még mindig nem mondtál semmit, hogy honnan tudjam meg az igazságot.

"Nem feltétlen kell hazudniuk csak a jelentősebb dolgokat nem közlik és másképp állítják be a valóságot."

Szóval meg is tudod mutatni, hogy hazudnak vagy csak nem tetszik és mondani kell rá valamit?

"Videójátékozó majomról aki a gondolatával irányítja a játékot, nem Sci-Fi és nem találgatás, és nem is kérdés elismert tudományos tény amiket nyíltan közzétesznek!"

1 perc sem volt hogy rákeressek és meglássam, hogy ehhez fizikai dolgokra van szükség.

Ez csak azt támogatja, hogy az agyunkban lévő pulzusokat be lehet fogni fizikai chippekkel vagy mikkel.

Ez hogy jön a témához? Teljes mértékben tudományos és semmi különleges.

"A lehetőség és a sok rá utaló jel bizonyos dolgokra nagyon is számít."

Aha, valami akkor kerül a lehetőségek közé, ha demonstrálod a lehetségét.

Így működik a tudomány, nem úgy hogy a hasamra ütök és mondom hogy "lehet".

"Ha úgy jár, olyan hangja van mint egy kacsa, úgy néz ki mint egy kacsa az valószínűleg kacsa."

Ez 100%- ban garantálja? Nem.

Mert lehet egy macska beöltöztetve amin rajta van egy hangszóró.

Na látod ez a probléma. Mert ez is egy lehetőség és természetfeletti dolgokat meg nem tudjuk vizsgálni.

Szóval ez a gondolat is megbukott.

"what can be asserted without evidence can also be dismissed without evidence"

"csak tegyük fel hogy vannak emberek akik képesek távolból más emberek gondolatait kiolvasni. Látni amit ők látnak. Hatásos technikájuk van emberek viselkedésének szabályozására magas szinten, ezeket mind ugye nagydobra verik?"

Hát nem is tudom, pár ezer év alatt senki sem figyelt volna erre fel aki körülöttük él? XD

nagyon naív vagy.

"vagy tegyük fel hogy tudomásukra jut hogy bizony az emberiséget entitások manipulálják, akár évezredek óta olyan eszközökkel amit sokan el sem tudnak képzelni."

Szóval?

Mivel nincs rá bizonyíték és közel sincs a tudásunkhoz, ezért semmi sincs.

Az hogy egy elképzelt valóságban a hasadra ütsz és a fantáziád beválik az még mindig más, mint a valóság.

"Meg esetleg évezredekkel fejlettebb technológiához jutottak, embereket öltek meg mert tudtak dolgokról, ezeket mind őszintén majd szerinted elmondják?"

Nem és nem is várom el.

Ez hogy jön ide?

"És egy fontos kérdés, ha manipulálnak, mindegy mennyi tény áll előtted miből gondolod hogy észre is veszed?"

Miből gondolod, hogy te észre veszed? XD

Komolyan mondom ha nem az lesz a válaszod, hogy hogyan tudhatom meg az igazságot vagy bármilyen természet feletti témáról vagy úgy álltalában mindennapi dolgokról, akkor csúnyán elbukik ez a ranted.

"Ezen nincs mit bizonyítani, elgondolkoztatásként írtam."

Hát aki a természet felettiben hisz annak van mit bizonyítani.

Ez csak egy szánalmas próbálkozás volt, hogy csak eltereld a témáról a szót és csak elmond, hogy hazudnak nekünk.

De még mindig nem erről volt szó.

"Tudni kell több szemszögből nézni bizonyos dolgokat."

Igen, ideje kilépni a fantázia világodból.

2022. júl. 19. 20:46
 17/19 anonim ***** válasza:

#16 ott van rengeteg dokumentumfilm, történelmi leletek, beszámolók, bárki számára elérhető az interneten. De legfőképpen ott van a mindennapi élet, emberek viselkedése ami a legfontosabb. Nézzük a nyers önös célokat, eredményeket, pl vallás miért hazudik tudatosan? Tudásodnak megfelelően kutatsz. Ha te társadalmilag elismert igazságokat keresel nem fogsz találni, főleg a történelemben. Neked bizonyítanom kéne, leírtam dolgokat elgondolkozol rajta ennyi. Elég sokat kutattam a témában, élettapasztalatok stb, egy bizonyos nézet ezáltal kialakult. UFO kutatás, beszámolók, történelmi leletek, túlvilági beszámolók, túl sok az egybeesés. Az istenhívő nagy vallásokban mint a kereszténység nem istenről és angyalokról beszélnek ha másképp nézzük.

Egy kis elgondolkoztató gyűjtemény:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__438..

Ha jobban beleméjedsz a témába, onnantól több lesz a mondanivaló mint Sci-Fi.

Van nagyon sok bizonyos dolgokra utaló jel amit nem tudsz kizárni. Nem mondanak hülyeséget a háttérhatalomról beszélők, akik arról beszélnek hogy az emberi fajt lebutították és manipulálták, hogy a szürkék évezredek óta látogatnak bennünket, tudósok akik másképp látják történelmünket. És a szokatlan egybeesések a telepatikus idegenekről, és a túlvilági élményt átélőknél a túlvilági lényekkel találkozás. Ott vannak nyers tények, és a lehetőség amit nem tudsz kizárni tudományosan! A képedbe robban ha komolyabban kutatsz. Elég erősen utalnak dolgok bizonyos lehetőségekre amikről már beszéltem. Nézd meg akik állítólagosan jártak a túlvilágon mikről mesélnek.

Ha eléd raknak egy dolgot olyan szemmel értékeled épp amilyen szemüveg van rajtad! Döntsd el napi szinten bizonyos dolgokról mennyi kondicionálást kapsz ismételgetéssel hogy hogyan is kell látnod bizonyos dolgokat (példaként egy fanatikus keresztény családban történő folyamatos kondicionállás). Nekem vagy másnak nem dolgunk győzködni, kaptál információkat amin elgondolkozhatsz, az internet előtt ez a szeműveg igen le volt szűkítve!

2022. júl. 19. 21:44
 18/19 anonim ***** válasza:

"Ott van rengeteg dokumentumfilm, történelmi leletek, beszámolók, bárki számára elérhető az interneten."

Pontosan miről?

Mert mindenről van, az még nem azt jelenti, hogy mind igaz.

De járj, eddig nem azt fújtad, hogy el vannak azok hallgattatva akik ezt elmondanák? Érdekes.

"Ha te társadalmilag elismert igazságokat keresel"

Egy szóval nem mondtam, hogy ilyet keresek.

Objektív valóságot keresek, mint amikor előveszek egy vonalzót és megmérem, hogy a testrészem 15cm.

vagy valami egyebet, hogy tudjam pontosan az igazat a valóságról.

Már megint elkanyarodunk a témától úgy érzem.

"túl sok az egybeesés"

Jah én csak azt látom, hogy mindenki ugyan azokkal a problémákkal küzd és hasonló konklúzióra visz a majom agyunk általában.

Ezt pl. hogyan védted ki a kutatásod alatt?

"Egy kis elgondolkoztató gyűjtemény:"

Kérdésben lévő link nem is él és "vilagvege2012.hu"?

Még is mit kellene itt néznem? Nem létező dolgokat?

"Ha jobban beleméjedsz a témába, onnantól több lesz a mondanivaló mint Sci-Fi."

Igen, ha nekem kell kiszúrni hasraütés alapján hogy mi igaz és mi nem a saját szememben, akkor lényegében mindenki saját igazságot generál.

"sok bizonyos dolgokra utaló jel amit nem tudsz kizárni"

De tudok, egy mondat.

What can be asserted without evidence can also be dismissed without evidence.

"Nem mondanak hülyeséget"

Magában asszertálni valós érvek nélkül értelmetlen és óvodás.

"Ott vannak nyers tények"

Nem hülyeségből és gyenge jelekből eljutottunk tényekig.

Tudod igazán viccesen olvasom ezt a sok katyvaszt amit leírsz full biztosan, mintha érne is valamit.

"Nézd meg akik állítólagosan jártak a túlvilágon mikről mesélnek."

Hát igen, sokan mesélnek a mikulásról mégsem létezik.

"Ha eléd raknak egy dolgot olyan szemmel értékeled épp amilyen szemüveg van rajtad!"

Mi lenne ha lenne egy módszer ami alapján neutrálisan lehetne ezeket értékelni?

Jah hogy a tudomány erre épült?

"kondicionálást kapsz"

Hát sajnos nem tudod eljátszani a gondolatolvasót.

Fingod sincs, hogy miről mit gondolok pontosan és hogy milyen életem van.

Szerintem ha nem találod ki hogy milyen számra gondolok, akkor elvesztetted ezt a részét a dolognak.

"példaként egy fanatikus keresztény családban történő folyamatos kondicionállás"

Aha, nem vagyok keresztény és sosem volt semmilyen vallásos vagy egyéb hit belém sulykolva, mindig meg volt mondva, hogy kérdezzek és gondolkozzak.

[link]

Ajánlom ezt az oldalt, tuti nem ismered.

"Nekem vagy másnak nem dolgunk győzködni"

Pedig azt csinálod és egyre többet írsz.

Nem engem próbálsz meggyőzni, hanem magad.

"kaptál információkat amin elgondolkozhatsz"

Elgondolkoztam és szerintem minden vagy 90%-a nem több, mint fantázia.

Ha rosszul látom mondhatsz pontos példákat és megbeszéljük.

"az internet előtt ez a szeműveg igen le volt szűkítve"

Nem hogy azt nem tudod mit hittem, hanem azt sem hogy mit hittem 10 évesen.

Tudod ez eléggé szánalmas.

Lényegében azt írod, hogy: "azt gondolhatsz amit akarsz, de ha nem hiszed el azt amit én, akkor szemüveg van rajtad."

Demonstráld, hogy nekem milyen szemüvegem van.

Legyél olyan kedves és nyisd fel a szemeim.

2022. júl. 19. 22:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Ott vannak UFO kutatás pilóták beszámolói mint pl a Pentagon által elismert eset. Rendőrök, katonák beszámolói. A pentagon által elismert híres esetnél a pilóta meséli hogy szinte olvastak a gondolatukban. Másik eseteknél is beszélnek erről, hogy gyakorlatilag a gondolatukban olvasnak, előre tudják hogy a pilóta szinte mit akar. Képesek megbénítani a gépeket és az embert is. Túlvilági eseteknél, telepátia, gondolatolvasás ugyan ezek az elemek. Az angliai katonák esete aki hozzáért a repülő tárgyhoz elektromos bizsergést érzett és az agyába információt töltött fel. Történelmi leletek sokasága hogy itt éltek közöttünk. Ott vannak az interneten nem egy sok. Mint mondtam túlvilági beszámolók mint a reinkarnációs esetek. Akik érdekel a kutatás szép lassan megtalálja őket, sok a Youtubeon van és van ami Angol nyelven Magyar felirattal.

Leírom röviden az én véleményem mi vár ránk a halál után és hogy merre felé tartunk. Egy mesterséges reinkarnációs ciklusban vagyunk tartva a Van Allen sugárzási öv alatt lebutított testekben. A mai napig az embereket lassan egy gondolkodni képtelen kiszolgáltatott elkorcsosult rabszolgává akarják tenni amiben az elit részt vesz. Maga a lélek egy tudatos élőlény aminek a tudata és memóriája a halál után is megmarad. Nem kerül semmilyen különleges dimenzióba itt marad a földön. A sugárzási öv alatt nem is tudja szabadon elhagyni a földet. A szürkék akikről beszélnek, a túlvilági lények egy és ugyan az. Elhagyható testeket használnak. Ők hozták létre a nyújtott koponyájú óriás nefilimeket amikről leletek és képek vannak. Múzeumban megtekinthetők, nem csak koponyák múmia is van. A vezetői rétegben mióta ez a piramis rendszer van mindig is ott voltak. Ők a bibliai kígyó, ez a hely ha úgy tetszik a pokol, egy szemétlerakó lelkeknek ahol a cél hogy rabszolgák legyenek semmi más, az elit számára meg nem vagyunk többek buta haszonálatoknál akiknek nem szabad hagyni hogy túl erősek függetlenek és okosak legyenek. Én a kutatásom során erre a lehetőségre találtam a legtöbb utaló jelet egymástól független számtalan forrásból. Mindent kitalálni meg meghamísítani nem lehet! Túl sok minden utal rá hogy ki lehessen zárni!

2022. júl. 19. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!