Létezik a karma??
Na, ezért kellene jobban figyelni az iskolában.
Soha, sehol, senki nem bizonyította még, hogy létezne karma.
Ilyenkor mindig Mengelét szoktam mondani, aki 75 évesen halt meg egy ausztrál strandon.
Ez a hit arról szól, hogy MINDENKIT utolér a karmája.
Szerinted a világ ma így néz ki?
Ezek után - SZERINTED - mi a helyzet a karmával?
Ez is egy olyan dolog, amivel birkákat lehet lenyugtatni.
Nem létezik, de jó benne hinni, simogatja az ember lelkét, hogy aki velem rosszul bánt, majd vele is rosszul fognak.
Inkább arra érdemes koncentrálni, hogy neked legyen jó. Nem pedig arra, hogy neki rossz-e már. Ha el tudod őt engedni, akkor neked is eljön az igazi párod 🙂
Nézd, az a baj, hogy ő most nem érzékeli, mit követ el, mert neki valamiért ez normálisnak tűnik. Egyszer csak a mostani nőjének is elege lesz, aztán a következő szerencsétlennek is. Vagy talál valakit, aki mindent elvisel neki, egy defektest, akinek nincs önbecsülése, és így neki nem kell elgondolkodni magán. Vagy egyszer csak tényleg koppan egy nagyot, de addig még simán megcsinálja ezt pár nővel. Persze van még több verzió is, csak példának írtam két ellentéteset.
A karma nem jutalom-büntetés alapú tanulási rendszer, mint egy iskola, hanem ok-okozati láncolat, amelyben rengeteg tényező szerepet játszik. Az egyik dolog erősíti, a másik gyengíti ugyanazt a következményt. A következményből újabb ok lesz, ami következményhez vezet.
Itt nálad például az a probléma (szerintem), hogy egyszerűen nem tudod elengedni ezt az embert gondolatban. Csak azt várod, hogy neki mikor lesz rossz. Közben valószínű ő okozott neked egy bizalmi problémát is, amit rávetítesz a lehetséges partnereidre, persze ezt csak feltételezem.
Sajnos nagyon valószínű, hogy a szakítás, ha lesz nem a te szemed előtt fog megtörténni. Két dolgot tehetsz, lebuktatod a csávót, vagy egyszerűen elengeded, és élsz tovább. Utóbbit javaslom, az energiahatékonyabb, ha egyszerűen leszakadsz róla. Ezután vagy eközben pedig továbblépsz a saját kapcsolati traumádon. Nem fognak addig komolyan venni, amíg folyamatosan az exed dolgaival foglalkozol. Ha bizalmatlan vagy, azt is érzik. Gyorsan rájönnek, hogy veled most nagyon nehéz, és továbbállnak.
Neked most ez a karmád, amin dolgoznod kell. És a karma személyes ügy. A sajátodon te tudsz változtatni, de úgy nem megy, ha a máséval vagy csak elfoglalva.
Valószínűleg létezhet, igen.
Nagyon fura dolog történt velem május 1.-jén vasárnap. Hirtelen felindulásból úgy döntöttem, meglátogatom nagypapám urnahelyét.
A püspök úr, aki bérmálás szentségének kiszolgáltatása céljából celebrált egy vendég misét, úgy "megbabonázott" (olyannyira hasonlított egy orvosra, akibe kislányként szerelmes voltam, hogy alig hittem el...)
Kerti parti volt és egy-két szót tudtam váltani a püspök Úrral. Beszélgettem egy hölggyel és említettem, hogy nagyon ritkán járok erre. Delejes tekintettel néztük néhány másodpercig egymást a püspök Úrral.
LÉTEZHET a karma, de nagyon fura helyzetekben jön elő...
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a püspök Úr is ugyanezt mondta nekem "címezve" egyenesen a válaszát a tekintetével...
Szóval vannak, elég érdekes helyzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!