Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Akik hisztek a halál utáni...

Akik hisztek a halál utáni életben miért teszitek? Bizonyítékotok van vagy csak elhittetek valakinek valamit?

Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 19:13
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
18%
Kényelmesebb azt hinni, hogy vár ránk valami mézesmázos kánaán, túlvilág, ilyesmi. Az ember egyszerűen nem szeret a zord valósággal szembenézni. Ezt fejezi ki rendkívül találóan Marx mondása, miszerint "A vallás a nép ópiuma." Hozzáteendő, hogy akármennyire is rossz az ópium, mint kábítószer, sokan sajnos nem tudnak nélküle élni.
2022. szept. 30. 20:21
 22/23 Mucsi Zsombor ***** válasza:
91%
én azért hiszek benne, mert volt 2 halál közeli élményem. 3, és 15 évesen
2022. okt. 3. 18:08
 23/23 anonim ***** válasza:

Én azért hiszek benne, mert az elmúlt 14 évben rengeteg különböző jellegű közvetett bizonyítékot láttam, illetve tapasztaltam meg személyesen a reinkarnáció és a karma létezésére, többek között egy olyan terápiának köszönhetően, ami ezeken alapul, és az én sok éves tapasztalatom alapján brutál hatékonyan működik.

Még olyan gyógyulást, illetve egészségügyi állapotban bekövetkezett gyökeres pozitív változást is volt szerencsém megtapasztalni ennek köszönhetően, ami az orvostudomány jelenlegi álláspontja szerint nem lehetséges.

2022. okt. 4. 16:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!