Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetek nő egy másik életemben?

Lehetek nő egy másik életemben?

Figyelt kérdés
Nő akarok lenni. Lehet olyan hogy nőnek születek újjá? És ha igen, ezt mi fogja szabályozni? Én tudom ezt befolyásolni?
2022. aug. 9. 09:14
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
77%

30.

Azt mondanak, amit akarnak!

A valóság attól még az, ami.

2022. aug. 15. 15:47
 32/41 anonim ***** válasza:
56%
Féligazságok.
2022. aug. 15. 15:55
 33/41 NTBS ***** válasza:
Igen, de nem te hozol róla döntést. Hogy mi leszel pontosan.
2022. szept. 23. 15:39
 34/41 anonim ***** válasza:
Ha belegondolsz, a pokolban a Sátán beléddugja a szöges péniszét és akkor te töltöd be a "női szerepet" (mármint az ágyban).
2022. szept. 23. 21:01
 35/41 A kérdező kommentje:
Van itt olyan nő van aki inkább férfi lenne? Miért?
2022. okt. 6. 08:21
 36/41 anonim ***** válasza:
52%
Sőt, vadvirág is lehetsz egy réten.
2022. nov. 12. 20:17
 37/41 anonim ***** válasza:
64%
35, én már irtam hogy igen… legalábbis szexuális szempontból én ffi szeretnek lenni, mert nektek sokkal jobb
2022. nov. 12. 21:26
 38/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem. A nem és a faji hovatartozás nem változik egyik reinkarnációban se, mindkettő olyan dolgok amik a lelked részei. Ha most férfi vagy, akkor az előző életeidben, és az elkövetkezőkben is az leszel. Sőt, valójában a személyiség sem változik számottevően, az alapja minden életben ugyanolyan. Tehát ha valaki konfliktuskerülő gyenge jellem akkor biztosan nem volt se hadvezér se király előző életében. Csak az emberek szeretnek eljátszani azzal a gondolattal hogy mi lenne ha mások lennének, ezért alakultak ki ezek a tévhitek.
2022. nov. 13. 12:58
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem élsz le egy teljes életet férfiként mindenféle trükközések nélkűl, akkor ugyan hogyan kaphatnád meg azt a jutalmat következő életedre, melyre vágysz? Éld le az életed férfiként és tanuld meg mindazt, amit egy férfinak kell tanulnia az életről. Ha ez megvan, nőként születhetsz újjá egy másik életben.

Ha pedig már levágattad a fütyköst, akkor biztosan férfiként fogsz újjá születni, mert kidobtad a vonalzódat és emiatt nem tudtad elégségesre teljesíteni a mértanvizsgát. Évismétlés, avagy életismétlés következne be csak egy másik osztályban, másik férfi testben.

2023. jan. 28. 11:05
 40/41 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj, szabad választás van!
2023. ápr. 13. 23:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!