Lehetek nő egy másik életemben?
Figyelt kérdés
Nő akarok lenni. Lehet olyan hogy nőnek születek újjá? És ha igen, ezt mi fogja szabályozni? Én tudom ezt befolyásolni?2022. aug. 9. 09:14
21/41 A kérdező kommentje:
Szerintem a nők teste csodálatosan néz ki. Ezt szeretném megtapasztalni. Egyedül csak én vágyom erre?
2022. aug. 10. 17:07
22/41 anonim válasza:
Dehogy, minden egészséges férfi csodálatosnak tartja, csak épp "kívülről" szeretjük megtapasztalni, gyönyörködni benne.
23/41 anonim válasza:
20, melyik nő kellene? Leszbi vagy?
24/41 A kérdező kommentje:
Én nem lehetek leszbi, mert nem nő vagyok.
2022. aug. 10. 17:34
25/41 anonim válasza:
Nem neked írtam, hanem a huszasnak, aki azt írta, hogy átváltozna pasivá és van kiszemeltje.
26/41 A kérdező kommentje:
25 Bocsánat, véletlen elnéztem.
2022. aug. 10. 18:09
27/41 anonim válasza:
Civil lány, nem ismerheted
De miatta jöttem rá hogy lennék férfi ha vele lehetnek
Irigylem a Sugar daddyjét
28/41 anonim válasza:
Az életed tervét te magad írod meg, mielőtt inkarnálódsz a Földre. Ebben te határozod meg a legfontosabb körülményeket, többek között a nemedet, kiválasztod a szüleidet, az átélni kívánt legfontosabb tapasztalatokat, stb. Senki mástól nem függ, cak tőled. Tudni kell, hogy sorban állás van a Földre!
29/41 anonim válasza:
Szoros értelmezésben csak ez az egy életünk van. A fölöttes-én ugyan több megtestesüléssel rendelkezik.
Olyan ez mint egy fürt szőlő.
A fürt a fölöttes-én, a szemek pedig egy-egy megtestesülései.
Mind összekapcsolódik a fürt által, de mégis különálló szem.
Ugyanez a létezés/élet is.
A fürtjén mindenki átélheti a többi szem életét sajátjaként, mert valahol az is.
Lélekvándorlás azért nincs, mert idő sem létezik.
Minden egyszerre történik a kiterjedt valóságban!
30/41 anonim válasza:
29, na erre mondjanak valamit a reinkarnáció hívők 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!