Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetek nő egy másik életemben?

Lehetek nő egy másik életemben?

Figyelt kérdés
Nő akarok lenni. Lehet olyan hogy nőnek születek újjá? És ha igen, ezt mi fogja szabályozni? Én tudom ezt befolyásolni?
2022. aug. 9. 09:14
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj,hogyha vki nem fogadja el a mostani biológiai nemét, annak vsz még több tapasztalása lesz még ezzel a nemmel. Tehát vhol magával szúr ki, hogyha a másik nemet preferálná.Mindenkinek el kéne fogadni, amilyen testben születik, attól hogy transz lesz pl, az esetek nagy százalékaban se nem boldogabb se nem kegyensúlyozottabb nem lesz, sőt!
2022. aug. 9. 14:59
 12/41 anonim ***** válasza:
64%
Statisztikailag a tranzíció segít csökkenteni az öngyi hajlamaikat, szóval de, boldogabbak lesznek tőle. Amiért nem boldogak, az a társadalmi megítélés és kirekesztés, amit ennek következtében viszont elszenvednek.
2022. aug. 9. 15:08
 13/41 anonim ***** válasza:
78%
4, hát én garantálom neked hogy a női nemi szervben aztán semmi jó nincs, a testiségben is csak a férfiaknak jó minden, úgyhogy emiatt aztán ne akarj nő lenni…
2022. aug. 9. 15:45
 14/41 anonim ***** válasza:
76%

"#2 Hogyhogy mi a baj? Szívesen cserélnék veled."

A női lét még a legideálisabb körülmények között is tartogat bizonyos kellemetlenségeket (menstruációs görcsök, változókori panaszok, ha saját gyereket szeretnél, akkor a terhességgel/szüléssel/szoptatással járó fizikai fájdalom, kényelmetlenség, kiszolgáltatottság). Ez az alapcsomag. Attól függően, milyen országba/társadalmi rétegbe születsz bele, illetve milyen az egyéni genetikád/sorsod, ehhez jöhet még egy rakás fizikai (PMS, endometriózis, inkontinencia, szövődményes szülés stb.) és társadalmi hátrány.

Akinek ezt dobta a gép, az nem nagyon tehet mást, mint beletörődik. Azt viszont sosem értettem, aki vágyódik utána.

2022. aug. 9. 16:17
 15/41 A kérdező kommentje:
Engem nem az árnyoldala érdekel. Én arra vagyok kíváncsi milyen érzés női testben lenni, hogy megértsem miért jön be annyira a férfiaknak. Természetesen mivel férfi vagyok ezt nem tudom elképzelni anélkül, hogy én magam lennék az.
2022. aug. 9. 16:57
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Melyik nemhez vonzódsz? Hogy érted hogy nem tudsz nőkhöz jutni? Mi akadályoz meg benne?
2022. aug. 9. 17:12
 17/41 A kérdező kommentje:
Heteró vagyok úgy értem, hogy nem voltam soha nővel. Egyszerűen nem jött még össze sajnos.
2022. aug. 9. 18:04
 18/41 anonim ***** válasza:
52%
Miert akarsz nő lenni?
2022. aug. 9. 21:47
 19/41 Szandi4 válasza:
67%
Sajnos nem lehet szabályozni. De az előző életedre nem fogsz emlékezni, tehát igazából akkor már mindegy lesz. A lélek általában ugyanabba a nembe születik újra , de persze előfordul, hogy az ellenkezőbe is, ez változó, nincsenek pontos meghatározások.
2022. aug. 10. 01:27
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Ne nő akarj lenni hanem gazdag pasi aki megkaphatja a nőket

Én már ebben az életében átváltoznék és tudnám is hogy melyik nő kellene

2022. aug. 10. 06:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!