Lehetnek magzatkorból származó emlékek? A magzatban már benne van a tudat, a lélek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 10:52
1/38 Grimfox válasza:
A lélek elvileg igen, hiszen a magzat életben van, mozog, de a tudatnak még csak a csírája van meg benne, és csak akkor, amikor már nagyjából kifejlődött a magzat alapvető formája. Pl van idegrendszere. Regressziós hipnózissal elvileg vissza lehet vezetni néhány embert ebbe az állapotba, de erről nincs tapasztalatom, és nem beszéltem még olyannal, akinek volna, így csak azt tudom mondani, amit olvastam.
2/38 anonim válasza:
Hát ha benne lenne a lélek már fogantatástól, akkor kiváncsi lennék milyen karma az, akit elvetetnek, vagy elmegy magától
3/38 anonim válasza:
Gyakorin jelentgetők nagyrészt az abortuszosok, ritkább esetben mikropénisszel születnek újra.
5/38 anonim válasza:
3, en lennék a helyében annak akit elvetetnek. Mi abban a szenvedés? Nem kell megszületnie. Irigylésre méltó
6/38 anonim válasza:
5 ilyet egy mikropéniszes mond
7/38 anonim válasza:
Szivem egy nőnek nem nagyon van olyanja szerencsére
8/38 anonim válasza:
Szívem, mi bajod a léttel akkor? Elvette valaki a nyunyókád?
9/38 anonim válasza:
Hát nem mindegy, hogy mennyi idős magzatról beszélünk! Egy idősebbnek - gondolom - már lehet emléke, pl. hogy milyen zenét hallgatott az anyukája, de biztos lesz itt hozzáértőbb válasz is.
10/38 anonim válasza:
Nekem sperma koromból is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!