Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Olyan van hogy valaki elrontja...

Olyan van hogy valaki elrontja az életét?

Figyelt kérdés

Hogy valaki elront valamit, rossz utat választ és nem az lesz belőle, akinek szánták, vagy aki lehetett volna belőle? Ilyebkor mi van?

Vagy semmi cél nincs, senkit nem szánnak sehova? Ha úgy születünk le, hogy nincs célunk, akkor az élet/világ miért vasalja megis be rajtunk hogy legyen?

2022. márc. 3. 17:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én lennék a legboldogabb ha ki tudnám zárni az érzeseimet meg gondolataimat meg az egómat, de jelenlegi helyzetemben ez kb olyan tanács mintha vki azt mondaná tanuljak meg felfele esni.
2022. márc. 9. 19:10
 12/12 A kérdező kommentje:

Nekem pl nincs célom, és nem is tudok magamnak szülni egyet, de annyira nem vagyok felhőtlenül boldog, sőt épp hogy behajtja rajtam a világ.

És nem azért nem vagyok boldog így, mert nincs célom, hanem mert boldogulni kell egy olyan világban, ahol "kell hogy legyen" célod és dolgozz is meg érte különben bekap a gépszíj.

2022. márc. 9. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!