Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Olyan van hogy valaki elrontja...

Olyan van hogy valaki elrontja az életét?

Figyelt kérdés

Hogy valaki elront valamit, rossz utat választ és nem az lesz belőle, akinek szánták, vagy aki lehetett volna belőle? Ilyebkor mi van?

Vagy semmi cél nincs, senkit nem szánnak sehova? Ha úgy születünk le, hogy nincs célunk, akkor az élet/világ miért vasalja megis be rajtunk hogy legyen?

2022. márc. 3. 17:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy valaki elrontja az életét, hacsak nem követel valami végzetes hibát. A nem végzetes hibákat ki lehet javítani és holnap kezdődik a hátralevő életed, ami lehet egészen más mint az eddigi volt.
2022. márc. 3. 17:35
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
De biztos hogy el van rendelve minden. Eleve a médiában szereplő emberekre, vagy a világsztárok létezésére nincs más magyarázat. Miért van az hogy egy emberre annyira rákattan a nép hogy világsztár lehet belőle és emberek milliói odavannak értük? Hát azért mert ez eleve elrendeltetett. Ilyen az is ha valakiből történelmi személy lehet, csak ott legalább tett is érte az illető
2022. márc. 3. 18:30
 3/12 Grimfox ***** válasza:

Mivel a célt te szabod meg, nem valami külső értelem, könnyen el lehet rontani, és akkor nem az lesz belőled, ami lehetett volna. Sok esetben nem kezdheted elölről, hogy végül elérd.

Az élet önmaga célja, bár ez elég nehezen érthető emberi fejjel. Az ember szeret fontos lenni. Illetve szereti annak hinni magát.

2022. márc. 3. 22:01
 4/12 A kérdező kommentje:

De a 2 bekezdésed kizárja egymást.

2022. márc. 3. 22:07
 5/12 Grimfox ***** válasza:
Nem igazán. Az élet tényleg önmaga célja. Az ember szeret fontos lenni, fontosnak hinni magát, ezért önmaga próbál neki célt adni azon a körön belül, amit ért, vagy elfogad az életből.
2022. márc. 3. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Kérdező amúgy felesleges ilyeneken gondolkodni szerintem. Nekem anno a kényszerbetegségem része volt, hogy meg kellett magamnak magyarázni az ősrobbanást, az evolúciót, a mindenség elméletét… hajnali 3-kor az ügyeleten kötöttem ki pánikrohammal, ahol még le is szidtak.

Bár én sem értem hogy az élet hogy várja el, hogy öntudatos lényként ne gondolkodjunk ilyesmin, de ez akkor sem emberi elmének való. Nem is értem a zseniket, a tudósokat hogy ők hogy nem rokkannak bele a rengeteg tudásba.

A senkit nem szánnak kérdésre meg, de a válasz igen, különben mindenki egyelőnek születne, ehhez képest nézd milyen igazságtalan az élet.

Sőt, az én életutam pont olyan hogy el lett húzva előttem a mézes madzag, lehetett volna belőlem sokkal több, de aztán a mentális gond és a balsors közbe szólt.

2022. márc. 3. 22:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy ha az ember ad neki célt akkor az már nem az életről hanem az emberről szól nem?
2022. márc. 3. 22:30
 8/12 Grimfox ***** válasza:
Arról, hogy éled az életed. Adsz e neki önhatalmúlag valamilyen célt, vagy csak élsz. A nyugati civilizáció az előbbi. A természeti népek az utóbbi. Melyik éli szerinted igazán az életét?
2022. márc. 3. 22:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Zárd ki az érzelmeidet, a gondolataidat, és az EGO-d (ÉN-t) és figyelj.

Megfogod érteni, amit a 8-as hozzászóló írt.

2022. márc. 4. 09:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Mindenki céljai elérése érdekében határozza meg tetteit.

Ha nem azt éri el, amit akart, nem az életét, hanem a módszert rontotta el.

2022. márc. 7. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!