Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit jelenhet az hogy én “nem...

Mit jelenhet az hogy én “nem ebből a világból jöttem?”

Figyelt kérdés

Anyukám egyik ismerőse azt mondta egyszer mikor rákérdeztem hogy én velem kapcsolatban mit érez hogy “az én lelkem nem ebből a világból jöhetett” és hogy élhettem pár életet de azokban is benne lehetett az hogy nem találom a helyemet és nem lehetett túl sok előző életem eddig. Ennek a nőnek egészséges termékeket forgalmazó boltja van de nagyon szívesen elbeszélget a vásárlóival és mi sokat jártunk hozzá velünk is beszélgetett és akkor egyszer erre sor került.

Voltam 2018 telén asztrológusnál. Ő is azt mondta hogy a feladatom az hogy megbontsam a régi mintákat meg szabadon éljek és hogy nem igazán lehetek ide valósi és hazudtam neki a munkámról ami hát sajnos szégyellni való azt mondtam irodában vagyok, ekkor ő mondta hogy biztos? Ő itt teljesen más dolgokat lát akkor mondtam hogy elnézést mégsem de nem mondhatom el mi az.

Most nemrég valakit megkértem hogy nézze meg a képeimet és hogy mit lát rajtam stb (teljesen ingyen) és azt mondta hogy egy nagyon aranyos lány vagyok, és hogy valószínűleg én csak látogatóba vagyok itt egy másik helyről és hogy néha érezhetem azt hogy mennék innen az azért van mert vissza akarok menni arra a helyre , ahonnan jöttem. Nagyon megdöbbentem igazából. Az aranyos, jó meg sokszor nem igaz mert nagyon sokszor van bennem mérhetetlen gyűlölet, agresszió rosszindulat és frusztráció.

Szóval nem értem miért mondanak ilyeneket.

Magamról egyébként annyit hogy aspergeres vagyok, vízöntő, igen fura életem van , és hát sokszor érzem azt hogy nem találom a helyem de azért szerintem ez ennyire nem igaz…

Hogy érthetik ezt hogy másik helyről jött a lelkem? Szerintem csak ez a bolygó van. Vagy mégis hogy értik ezt? Fizikailag nem tudom nagyon átgondolni.

25/n

Szilvi

2021. aug. 7. 20:48
1 2 3
 21/22 D-Mano ***** válasza:

"Az életfeladattal együtt a képességeket is hozzuk magunkkal,különben nem lehetne kipipálni"

-És sokszor sokan valóban nem is tudják kipipálni... Az életfeladattal együtt a képesség csíráját, a képesség kibontakoztatásának és az életfeladat megvalósításának a vágyát hozzuk magunkkal. Ezen vágyak mentén haladhatunk a képességek kifejlesztése és az életfeladatok megvalósítása felé. DE: itt a Földön, és főleg az utóbbi időkben, sokak számára olyan az élet sodrása, olyan sorsesemények következnek be, amik félig-meddig vagy egészen eltérítik ezeket a vágyakat vagy jelentősen megnehezítik a megvalósításukat.

Sok olyan emberrel találkoztam, akik teljesen máshol voltak az életükben, mint amit a vágyaik és/vagy tehetségeik jeleztek.

[Megjegyzés: az eltérített sorsnak is összhangban/ analógiában kell állnia veleszületett sorsmintázattal, amit pl. az asztrológiában a "születési képlet jelöl", csak éppen az egy torz vagy sötét vagy alacsonyabb rendű analógia lesz, mint az eredeti sors/ életfeladat.]

"olyan nincs,hogy addig a sarokban figyel amíg én kinövesztem magamból a szükséges adottságokat"

-Nem csak hogy van ilyen, hanem egyenesen több emberrel találkoztam, akik komoly spirituális képességekkel születtek és azt egy ponton elveszítették [és most NEM arról beszélek, hogy születés után néhány évig a legtöbb gyermek még valamennyire tudja érzékelni a valóság fizikai érzékszervek számára láthatatlan tartományait, és egy idő után elveszíti ezt a képességét], mert ezek az emberek a képességük elvesztésekor már rég túl voltak ezen az életkoron. Azóta azt kutatják, hogyan szerezhetnék vissza a képességeiket, és élnek egy nem nekik való életet.

"Karmabörtön"

-A fentebb említett tapasztalataim és még más tapasztalatom is azt támasztja alá számomra, hogy eléggé fel lehet fogni a Földet egy karmabőrtönnek.

De akkor még említek egy ilyen tapasztalatot: az első linkemben olvasható a FORDÍTOTT "Vonzás-törvénye" avagy a "vágytaszítás" mechanizmusa. Jó sok konteo/ ezo-spirituális írást olvastam, videót néztem meg, de minden csapból csak a vonzás törvénye folyt. Ez volt az első olyan forrás, ahol ennek a fordítottjáról olvastam, és ez összhangban volt az addigi gyakorlati élettapasztalataimmal. Az én tapasztalataim pedig azok, hogy a vonzás törvénye és a vágytaszítás mechanizmusa egyszerre működik (szóval a "vonzás törvénye" nem hazugsák csak éppen egy fél-igazság), még pedig teljesen kiszámíthatatlanul, hogy mikor melyik és hogyan, de a legfontosabb vágyak (amik ugye az életfeladatainkhoz vezetnének el) a legtöbb esetben inkább eltaszítódnak, mintsem bevonzódnának.

"Az embernek semmit sem kell csinálnia, a Föld magától vált "dimenziókat", a karmát csak úgy eltörlik és majd a jó földönkívüliek/ magasrendű spirituális lények megoldanak helyettünk mindent, mi meg csak úgy minden erőfeszítés nélkül fejlődünk, tovább lépünk..." -ezeregy ilyet olvastam régen. Csak éppen nem hiszem, hogy ennyire tétlenül simán ilyen csudi jó dolgok történjenek velünk csak úgy.

Ami viszont igaz: valóban a Végidőket éljük, valóban külső rendszerekből érkezett fejlettebb lények beavatkozása zajlik jelenleg, és ez a beavatkozás idővel sokkal intenzívebb és észrevehetőbb lesz. De, ha olvastad a Bibliát, akkor láthattad, hogy az nem egy sétagalopp lesz, hanem valami olyan globális háborúszerűség, ami a II. világháborúnál sokkal pusztítóbb lesz.

Erről is írt Tóth Bálint: [link]

2021. aug. 9. 08:18
 22/22 anonim válasza:
90%
Itt ne küldj senkinek képet mert csak kiverik rá.
2021. aug. 12. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!