Mit jelenhet az hogy én “nem ebből a világból jöttem?”
Anyukám egyik ismerőse azt mondta egyszer mikor rákérdeztem hogy én velem kapcsolatban mit érez hogy “az én lelkem nem ebből a világból jöhetett” és hogy élhettem pár életet de azokban is benne lehetett az hogy nem találom a helyemet és nem lehetett túl sok előző életem eddig. Ennek a nőnek egészséges termékeket forgalmazó boltja van de nagyon szívesen elbeszélget a vásárlóival és mi sokat jártunk hozzá velünk is beszélgetett és akkor egyszer erre sor került.
Voltam 2018 telén asztrológusnál. Ő is azt mondta hogy a feladatom az hogy megbontsam a régi mintákat meg szabadon éljek és hogy nem igazán lehetek ide valósi és hazudtam neki a munkámról ami hát sajnos szégyellni való azt mondtam irodában vagyok, ekkor ő mondta hogy biztos? Ő itt teljesen más dolgokat lát akkor mondtam hogy elnézést mégsem de nem mondhatom el mi az.
Most nemrég valakit megkértem hogy nézze meg a képeimet és hogy mit lát rajtam stb (teljesen ingyen) és azt mondta hogy egy nagyon aranyos lány vagyok, és hogy valószínűleg én csak látogatóba vagyok itt egy másik helyről és hogy néha érezhetem azt hogy mennék innen az azért van mert vissza akarok menni arra a helyre , ahonnan jöttem. Nagyon megdöbbentem igazából. Az aranyos, jó meg sokszor nem igaz mert nagyon sokszor van bennem mérhetetlen gyűlölet, agresszió rosszindulat és frusztráció.
Szóval nem értem miért mondanak ilyeneket.
Magamról egyébként annyit hogy aspergeres vagyok, vízöntő, igen fura életem van , és hát sokszor érzem azt hogy nem találom a helyem de azért szerintem ez ennyire nem igaz…
Hogy érthetik ezt hogy másik helyről jött a lelkem? Szerintem csak ez a bolygó van. Vagy mégis hogy értik ezt? Fizikailag nem tudom nagyon átgondolni.
25/n
Szilvi
Simán lehet, hogy másik rendszerből érkeztél ide. Az utóbbi 2-3 évszázadban történt és azóta is folyamatos népességrobbanáshoz kellenek a lelkek is, akik leszülessenek. A Földi szférában nem volt annyi lélek eredetileg, hogy ennyien lehessünk.
A Föld irányító hatalma beengedett ide minden boldog-boldogtalan lelket.
De ez inkább szívás a számodra, minthogy valami jó dolog lenne. Mert a Föld egy börtönbolygóvá avanzsált jópár évezrede. Aki ide belép, nehezen megy ki innen, és könnyedén belegabalyodik egy negatív karmikus folyamatba, amitől sokat nem fejlődik, de annál inkább szenvedhet tőle.
Jó eséllyel ettől nem leszel több vagy különlegesebb, mint egy átlagember. Szóval ez a "máshonnan jöttél ide" dolog inkább csak érdekes, és sok jelentősége nincsen neki. De ha mégis lenne jelentősége, azzal nem mész sokra, ha ez annyiban ki is merül, hogy különcnek vagy idegennek érzed magad tőle. Ameddig nem vagy képes visszaemlékezni az életfeladatodra és az annak megvalósításához szükséges képességeket kifejleszteni, addig ennek semmi értelme.
Bővebben itt olvashatsz erről:
Ha meg a teljes képet látni szeretnéd, akkor az összes bejegyzést olvasd el itt sorban:
15: Elképesztő mennyi baromságot hordtál össze és ez a rengeteg féltudás meg a magabiztosság mögötte komolyan aggasztó...a saját érdekedben...
Az életfeladattal együtt a képességeket is hozzuk magunkkal,különben nem lehetne kipipálni..olyan nincs,hogy addig a sarokban figyel amíg én kinövesztem magamból a szükséges adottságokat ami lehet,hogy évszázadokig is elnyúlik..bárhonnan jöttemis....vagy az ufós börtönbolygó fertőző elnevezése ami nem nekünk és rólunk szól hanem a jelenlegi politikai gazd. háttérhatalmi elitről akiket nemvéletlen a 4. dimenziós hüllőlétből a mi fizikainkba nyomta őket a pusztítómód helyett az empátia kifejlesztése céljából..de a kedvencem a "negatív karmikus folyamatba való belegabalyodás"...nembaj,hogy közben rengeteg entitás dolgozik a háttérben a kiegyenlítésen nem beszélve saját magasabb tudatosságon futó teljesebb lényünket ha úgyteccik a felsőbb Ént,aki minden életke kiértékelése után dupla kraftot is beépíthet a következőbe a legszínesebb mentőövekkel...ámde ha börtönözni akarsz "legyen meg a te akaratod" ;)
Tóthbálint blog: "A titok, mint olyan, pedig a sötétséggel összefüggő minőség, az isteni minőségekkel ellentétes dolog..."
"Az igazi hatalom az, amelyik árnyékban marad. Árnyékban marad, mert fél tőlünk..."
EZ KOMOLY??
Kérdezőnek: Mindenki "máshonnan" jött,így te sem vagy kivétel..VISZONT!A legutolsó időkben a legesleuccsó bibliai perceket éljük,ami azt jelenti,hogy MÁR NEM LÉTEZIK SZÁMUNKRA KARMA...eltörölték 2017-ben,mindenkinek meg van bocsájtva minden,érzelmileg kidolgoztuk már tavaly...aki jelenleg itt szennyezi a légkört csak a saját cuccait mantrázza de tudatosságban rég feljebb kellene lennie,mert ennek a ciklusnak vége van...a föld dimenziót vált...az emberiség kapút...megyünk másik testbe..
ÉS EZ KOMOLY!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!