Lakatlan szigeten már csak ketten maradtunk. Mit jelenhet?
Csónakban voltunk, ami felborult, kiesett a telefon a kezemből, de végül elkaptam vagy kaptuk, fontosnak tartottam, hisz még jól jöhet. Aztán egy lakatlan szigeten kötöttünk ki, ahol sorban meghaltak a társaságunk tagjai. Végül ketten maradtunk. Ekkora a hely már hasonlított a házunkra, de a sziget volt. Nővéremmel maradtunk már csak, aki tévézet - xddd - s ahogy bementem hozzá megkérdeztem, hogy miért csinálják ezt a bennszülöttek, hogy megölnek minket, ő pedig magyarázni kezdte. Aztán kopogott a bejáraton sógornőm.
Ezután volt egy másik álmom, amin szimplán sokáig maradtam fent, majd véletlenül felkeltettem a szüleimet, én viszont már készültem aludni.
De hajnalban nagyon az járt a fejemben az álmaim után, hogy mindkét esetben utolsó előtti voltam - a halálban s az alvásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!