Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lakatlan szigeten már csak...

Lakatlan szigeten már csak ketten maradtunk. Mit jelenhet?

Figyelt kérdés

Csónakban voltunk, ami felborult, kiesett a telefon a kezemből, de végül elkaptam vagy kaptuk, fontosnak tartottam, hisz még jól jöhet. Aztán egy lakatlan szigeten kötöttünk ki, ahol sorban meghaltak a társaságunk tagjai. Végül ketten maradtunk. Ekkora a hely már hasonlított a házunkra, de a sziget volt. Nővéremmel maradtunk már csak, aki tévézet - xddd - s ahogy bementem hozzá megkérdeztem, hogy miért csinálják ezt a bennszülöttek, hogy megölnek minket, ő pedig magyarázni kezdte. Aztán kopogott a bejáraton sógornőm.

Ezután volt egy másik álmom, amin szimplán sokáig maradtam fent, majd véletlenül felkeltettem a szüleimet, én viszont már készültem aludni.

De hajnalban nagyon az járt a fejemben az álmaim után, hogy mindkét esetben utolsó előtti voltam - a halálban s az alvásban.

2020. júl. 2. 16:22
 1/1 sajtfa válasza:
Hogy nem lakatlan !
2020. júl. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!