Mit jelenhet az hogy én “nem ebből a világból jöttem?”
Anyukám egyik ismerőse azt mondta egyszer mikor rákérdeztem hogy én velem kapcsolatban mit érez hogy “az én lelkem nem ebből a világból jöhetett” és hogy élhettem pár életet de azokban is benne lehetett az hogy nem találom a helyemet és nem lehetett túl sok előző életem eddig. Ennek a nőnek egészséges termékeket forgalmazó boltja van de nagyon szívesen elbeszélget a vásárlóival és mi sokat jártunk hozzá velünk is beszélgetett és akkor egyszer erre sor került.
Voltam 2018 telén asztrológusnál. Ő is azt mondta hogy a feladatom az hogy megbontsam a régi mintákat meg szabadon éljek és hogy nem igazán lehetek ide valósi és hazudtam neki a munkámról ami hát sajnos szégyellni való azt mondtam irodában vagyok, ekkor ő mondta hogy biztos? Ő itt teljesen más dolgokat lát akkor mondtam hogy elnézést mégsem de nem mondhatom el mi az.
Most nemrég valakit megkértem hogy nézze meg a képeimet és hogy mit lát rajtam stb (teljesen ingyen) és azt mondta hogy egy nagyon aranyos lány vagyok, és hogy valószínűleg én csak látogatóba vagyok itt egy másik helyről és hogy néha érezhetem azt hogy mennék innen az azért van mert vissza akarok menni arra a helyre , ahonnan jöttem. Nagyon megdöbbentem igazából. Az aranyos, jó meg sokszor nem igaz mert nagyon sokszor van bennem mérhetetlen gyűlölet, agresszió rosszindulat és frusztráció.
Szóval nem értem miért mondanak ilyeneket.
Magamról egyébként annyit hogy aspergeres vagyok, vízöntő, igen fura életem van , és hát sokszor érzem azt hogy nem találom a helyem de azért szerintem ez ennyire nem igaz…
Hogy érthetik ezt hogy másik helyről jött a lelkem? Szerintem csak ez a bolygó van. Vagy mégis hogy értik ezt? Fizikailag nem tudom nagyon átgondolni.
25/n
Szilvi
Milliárd és milliárd bolygón van élet...sok helyről vannak itt lelkek folytatni a 3. denzitás leckéinek tanulását.
Sokmillió számra vannak itt úgynevezett vándorok, akik már a saját világunkban elérték és meghaladták ezt a szintet, mégis további tanulási vágy vagy segítő szándék miatt utaznak a világegyetemben, és leszületnek az ilyen világokban. Emberi testben őket is akadályozza a fátyol hogy visszaemlékezzenek kik ők, miért és honnan jöttek, számukra fontos lenne hogy áthatoljanak a fátylon meditációval, és ne ragadja el őket a világ káprázata... általában őket éri negatív támadás, kis szürkék elrablós asztráls élmények, stb.
Vannak társas memória komplexumok is, akik bár egy entitás, több
"példányban" önálló lényként képesek leszületve emberként létezni, mint pl Quetzalcoatl, Lucifer, Ré, stb.
Egész vegyes kis forgatag van itt, ha jobban belegondolok 🙂
Lehet,hogy csak energia kiegyenlítés céljából vagy itt,mint a lázadó indigók,akik törik a régi mintákat..vagy a kristályok akik a fényt horgonyozzák...a szivárványok,csillagmagok közvetlenül a forrásmelletti dimenziókból vannak,a régi egyiptom Hathorjai pedig Orafin magok akik tanítani jöttek..
Küldesz fotót priviben?Most kíváncsi lettem,hátha én is látok rajtad valamit amit a többiek benéztek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!