Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jelenhet valamit ha valakit...

Jelenhet valamit ha valakit sok év után is szeret az ember és ha el is vállnak útjaik véletlenek folytán újra és újra keresztezik egymást?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit lassan már 6 éve szeretek, nem szerelemből annál sokkal jobban, lelkitársként. Barátfélék vagyunk. Letudnánk élni egymással az életünket, kivülállók szerint összeillünk minden téren, a vonzalom is megvan. Sok mimdenem keresztül mentünk, sokszor elválltak útjaink és akaratunk ellenére a kapcsolat is megszakadt. De aztán a véletlenek talán sors mindig újra egymás útjába sodort minket. Bennem nincs semmi féle szomorúság, jelenleg külföldön van így csak telefonon beszélünk, persze hiányzik. Nem tudom mi lehet ez, mikor vele vagyok egyszerűen csak boldog vagyok, nyugodt és azt érzem semmi rossz nem történhet. Ha barátnője volt viszont nem éreztem fájdalmat vagy féltékenységet.. szerintetek ez ilyen sorsszerűség, az univerzum azt akarná hogy együtt legyünk? Elnézést ha rossz kategória és káosz a fogalmazás mellesleg ezoteriaban sem vagyok otthon csak erre más magyarázatot nem igen tudok. Köszönöm a válaszokat!

2019. márc. 31. 09:33
 1/1 Blander válasza:
Vagy csak te dimenzionálod túl. De kérdés ő hogy látja a viszonyotokat , mit gondol az elmúlt évekről, van-e amit másképp csinálna. Nő és Férfi közt lehet barátság ha az ember betart pár egyszerű szabályt ami szent és sérthetetlen. Ennyi idő után pedig tényleg ez a kérdés? Minden szinten kicsit másabbak az emberek, illetve látsz belőle valamit, vagy valakit de nem biztos , hogy ha együtt élnétek már egy éve és tudnátok egymás minden apró részletét akkor is ugyan így gondolnál rá mint most. Vágyak , érzések, álmok ezek mind múlandóak mint maguka az emberek , minden csak egy állapot. Egyedül az emlékek azok amik maradandóak. Ezért szép a rózsa, ott a tövis mégis a szírmai vér vörösek, szemet gyönyörködtetőek, hívogatóak. Rajtunk áll , hogy kockáztatunk, bátran meglépünk valamit vagy nem. Van , hogy nincs értelme racionálisan meglépni valamit , máskor pedig meg kell. De az igazság az, hogy mindannyian ismerünk olyan embereket, akik a szívükre hallgatnak. Ők azok akik minden félelem és kétség ellenére megmutatják számunkra ,hogy a lehetetlen nem más csak önön magunk korlátja.
2019. márc. 31. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!