Ha a lélekvándorlás igaz lenne, akkor hogyhogy a századforduló óta nőtt a lelkek száma?
tyű, ez a sértegetés egy kicsit ovis szintű. Sport: Nos, ha a konditerem, a krav-maga, a Goju-Ryu karate nem elég neked, akkor nem tudom, hogy hogyan elégítsem ki a hőn áhított vágyadat arra, hogy sportoljak.
A szarságról akkor sem fogsz meggyőzni, ha még órákig itt szekálsz, mert én tapasztaltam (képzeld, ja-ja ^^), és már nem érdekel, ki mit gondol. Felőlem csinálhatsz még hülyét magadból a nyelvtani hibáiddal, csonka szókincseddel és minimális érettséggel (ó, igen, hogy boldog legyél...) ÉS ÉRTELMI szinttel. Ha neked ez megfelel, felőlem játszadozz tovább, mint egy macska a gombolyaggal.
Egy barátom mondott a te helyzetedre egy metaforát. Te most egy barlangban élsz. Sőt, minden ember egy barlangban él. A barlangban azt hiszik az emberek, hogy az ég zöld. Én viszont kijutottam, és láttam, hogy az ég valójából kék. Visszamentem, elmondtam nektek. ÉS ti csak röhögtetek, "hisz az ég zöld, te barom!". Most akármeddig mondhatod, hogy az ég zöld, ha egyszer láttam, hogy kék.
tíí-dűű-dúú
Szolgálati közlemény:
Megkérem a 77-est, hogy legyen okosabb és szálljon ki a homokozóból. A gyerek még sírni meg csapkodni fog utána egy darabig, de majd elcsendesül. :)
most úgy kezdem a kommentem ahogyan azt te is teszed az esetek 80%-ban
jajajj jáááj ez nagyon nnevetséges, huj de gyenge próbálkozás, jajaj magadat járatod le, ajj de szánalmas vagy ...
nem veszem a fáradtságot arra, hogy helyesen "írjak" mellesleg ez gépelés, nem helyesírás, és az oldal témájának sincs nagyon sok köze ehhez, ahogy a vitatott kérdésnek sem, úgy látom elfogytak a kiguglizott érvek... a nyelvtan érettségimen 1 pontot sem vontak le helyesírási problémák miatt egyébként.
"Egy barátom mondott a te helyzetedre egy metaforát. Te most egy barlangban élsz. Sőt, minden ember egy barlangban él. A barlangban azt hiszik az emberek, hogy az ég zöld. Én viszont kijutottam, és láttam, hogy az ég valójából kék. Visszamentem, elmondtam nektek. ÉS ti csak röhögtetek, "hisz az ég zöld, te barom!". Most akármeddig mondhatod, hogy az ég zöld, ha egyszer láttam, hogy kék."
Csak ismételni tudom magam.. kettőnk közül TE vagy az aki a nem létező dologban hisz, és én vagyok a "hiszemhalátom" vagyis az aki a szájhagyomány útján terjedő antiszociális emberek meséiben egyszerűen nem hisz
egyetértek. Túl késő lesz. ÉS még valami:
Én is ilyen hiszem-ha-látom voltam. És én láttam, ezért már hiszek. De te pont ezért nem vagy hiszem-ha-látom típusú, mert ha látnád is, még akkor sem hinnéd el, csak azért mert ellentmond a saját gondolkodásodnak. ÉS ez az, ami rendkívül gyerekes.
Ó, gratulálok az érettségidhez. És ezt most komolyan mondom :)
Szép napot!
21:53... hadd találjam ki. Mindig te voltál a hülye stréber, igaz? Te voltál az, aki semmit nem tudott felmutatni az életben azon kívül, hogy magolt érettségire, ugye? Az is te voltál, akit minden baráti társaságból kidobtak, mert (persze jól tanul, mert magolni azt tud) totálisan intoleráns és unintelligens, EQ szintén 10 és 20 között mozog helyzettől függően, ugye? Esküszöm, hogy csak sajnálni tudlak... aki ennyire retteg a világtól, az inkább menjen remetének... zárd be magad egy beton kockába, ott nem bánthat semmi ;)
Tudod, engem nem az zavar, hogy ennyire korlátolt vagy... az zavar, hogy azokat bélyegzed korlátoltnak, akik tisztábban látnak nálad.
Imádom az egyenlő esélyű harcokat... elég gáz, hogy 4-5 ember próbál meggyőzni eredménytelenül :D Biztosa nagyon idegesek lehettek, ha igazatok volna, akkor már rég leléptetek volna. Nézzük sorban:
10:37 Egészen pontosan mi az amit láttál?
18:54 Egy gyerek dolga az, hogy tanuljon és ezzel megalapozza a későbbi életét. Vannak barátaim és ismét elmondom az életem tökéletes. Volt már szerencséd találkozni ateista emberrel? Az ateista emberekből hiányzik az istenben való hit, vagy pedig a tudomány által alátámasztott bizonyítékokkal karöltve elfogadják isten nemlétét. Ezáltal, ha ti azt mondjátok, hogy létezik akár milyen isten, azaz mindenható ők a legnagyobb hatalommal szemben veszik fel a harcot... tehát akkor ők rettegnek, és a talpnyaló vallásos idióták pedig az acélos emberek, nem de bár?
"talpnyaló vallásos idióták" értem... tehát ha valaki hisz valamiben, az "talpnyaló" éa "idióta"... értem... te pedig azért pattogsz itt tiszta erődből, mert "tökéletes az életed"... értem... :) gratulálok, de azt hiszem, hogy mégiscsak hiányzik valami, ha ilyen áhítattal kell támadnod valamit, hogy jó legyen a napod... mégegyszer megismétlem, nem a személyeddel, csupán tanulatlanságoddal, műveletlenségeddel, intoleranciáddal van problémám... Oh és egy apró kiegészítés... sokan mondták már rám, hogy a tudományok (legyen itt szó kémiáról, biológiáról, jogtudományokról, történelemről, bármiről) a szenvedélyem... talán akkor nekem is ateistának kéne lennem? Amit nem bizonyít a tudomány, az nem is létezik? Nos, akkor én nem vagyok szerelmes, nincsenek hobbijaim, nem szeretek senkit és semmit... pontosan úgy, ahogyan Te sem. Nincsenek álmaink, vágyaink sem. Sz.ar élet lenne, ha csak olyan dolgokat tehetnénk/érezhetnénk, amiket a tudomány képes tökéletesen megmagyarázni, ugye?
mást azt hiszem egyelőre nem szeretnék hozzáfűzni... Szép estét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!