LélekvándorláS? Ez mi pontosan?
Aki ért hozzá és a menetét képes leírni annak nagyon örülnék.
Előre is köszönöm.
Akik ebben hisznek, azok úgy gondolják, hogy a lélek halhatatlan. Az emberi test halálával nem szűnik meg a létezése, a halál után - különböző állomások után - újra megszületik a földre egy másik testben, és így tovább. A pontos meghatározását nem tudom, de ez a lényege, és azt google-n úgyis megtalálod.
Egyébként, ha érdekel mélyebben a téma, akkor olvasd el a Lelkünk útjai című könyvet, netről is le lehet szedni, hasonló témákkal is foglalkozik.
értem és szerinted/szerintetek megfelelő meditációs gyakorlattal és megfelelő lelki erővel és koncentrációval magam is megláthatom a lelkemet és az eddigi életemet?
A meglátást ne szó szerint értsétek.
ÉS hogyan tehetek szert több lelki erőre ?
Vagy lehetséges ez?
Gondolom igen.
Wáú ezt kifejtenéd nekem nagyon érdekel ez az egész...
Igaz hogy fiatal vagyok bár annyira nem de van még mit tanulnom.
Hehe én is fiatal vagyok XD
Szóval ha sokáig (tényleg sokáig) Isten nevein meditálsz, akkor az elméd folyamatosan megtisztul és egyre erősebb lesz a lelki erőd. Fú erről nagyon sokat tudnék beszélni. Nem lehet ezt priviben megoldani? :)
Szóval nincs Mennyország hanem megszulettek más ember, állat képében?
Én nem tudom mi lesz velunk de hogy valami az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!