Melyik könyv ébresztett rá, hogy van élet a halál után?
Nekem dr. Michael Newton könyvei hozták el a megvilágosodást. Természetesen nem tudományos bizonyíték (habár, számomra elég meggyőző az, hogy a regressziós hipnózisa módszertanát is közzétette), és nem is csak ezért hiszek benne ténylegesen, hogy van élet a halál után. Egyszerűen az az elképzelés, amit a könyv leír, hogy egy személynek több élete van, és az összes ezzel kapcsolatos dolog, mint például a karma, a lelkitársak vagy a vonzás törvénye, számomra totálisan egybevág a valósággal. Ezekkel nagyon jól meg lehet magyarázni mindent, ami a világban történik, ráadásul remek, működő önismereti eszköz is. Ezt nekem gyerekkoromban a kereszténység nem tudta megadni, az a hitrendszer számomra egy kolonc volt, olyanban "hittem", aminek a valóságalapját el sem tudtam volna képzelni, hiszen erőteljesen különbözött a tapasztalataimtól a kereszténység világképe.
Persze, az én elképzelésem ettől még hit marad és nem tudományos tény, de ettől még ez egy értelmes és intelligens elképzelése a halál utáni létnek.
Az amelyik agyoncsapott. Egy kemény borítású könyvvel pudingot csinálni a dinnyéből.....
de nem :) röhely de fantasy volt a M.A.G.U.S. a kalandorok krónikája szerepjáték egy egy regénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!