Előfordulhat, hogy valakinek olyan öreg a lelke hogy az még a római légióban is szolgált régebben?
A szüleim régebben azt mondták nekem, hogy minél kedvesebb, szebb a lelke valakinek, minél jószívűbb, a lelke annál régebbi. Tehát sokat megélt. Ezt akkor mondták, mikor megkérdeztem miért olyan goromba a nagypapám. Benne ténylegesen kevés megértés van, és nagyon rosszindulatú tud/tudott mindig lenni. Erre a szüleim azt mondták ő új lélek a Földön, még nem tapasztalt annyit, nekünk viszont régebbi, mert képzések vagyunk az együttérzésre,hasonlókra.
Szóval, igen, ők hisznek be. Valamilyen szinten én is teszem, igazából érdekes lehet belegondolni, hogy talán köze lehet ily módon az ember hozzáállásához, és hogy mennyire tiszta szívű az a valaki.
Ezt ugye érzed hogy az még fiatalnak számít... Élőknél nálam a 70 az öreg. munkába a nyugdíjas kort 50re tenném vagy fiatalabb korra, hogy legyen meg lehetőség tényleg gondtalan életét élni. De ez az én véleményem.
Léleknek 1-2 ezer év lóf...
Bár szerintem az is számít H mennyit élt azaz az élettel töltött időt kéne számítani S nem azt h Munkásként halál meg az éhségtől és a kimerültségtől I.e. a nagy fal építése közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!