Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Melyik könyv ébresztett rá,...

Melyik könyv ébresztett rá, hogy van élet a halál után?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 7. 01:37
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
74%
A Drakula.
2021. ápr. 7. 12:02
 22/55 anonim ***** válasza:
56%
11 vagyok. Egyáltalán nem akarok meggyőzni senkit, ezt nagyon nyomatékosan mondom! Leírtam a saját tapasztalâsom. Az a gond, hogy sokan ott kezdik, hogy tudat. Azzal azonosítják magukat. Holott nem vagyunk azonosak a tudatunkkal. Vagyis nem csak azok vagyunk.
2021. ápr. 7. 12:06
 23/55 anonim ***** válasza:
51%
A Kegyes Korán teljesen meggyőzött engem.
2021. ápr. 7. 21:27
 24/55 anonim ***** válasza:
93%
Sri Ramana Maharsi: Oltalmazó útmutatás.
2021. ápr. 8. 00:11
 25/55 anonim ***** válasza:
91%

Egyik sem, mikor a pápa meghalt, akkor azt mondták, hogy teste a földben alszik/nyugszik. De a lelke a mennyben van... Fent az égből figyel ránk. Voltam vagy 5...

Azóta annyit változott hogy inkább a reinkarnációban hiszek.

A Tibeti halottas könyv, remélem jól írtam le a címét. Viszont egész jó lehet...

2021. ápr. 8. 01:39
 26/55 anonim ***** válasza:
55%
Aki egy ember által írt könyvből akar tájékozódni ilyen témában, az eleve rossz úton jár...ezt egy ember se tudja ugyanis megmondani, hogy mi van a pusztulásunk után. Ezeket a halál utáni élményeket meg hagyjuk, mert az összes ilyen ember még időben vissza lett hozva, szóval mielőtt lepusztult volna az összes agysejtje, ennél fogva ezt nem lehet alapnak felhasználni.
2021. ápr. 8. 04:24
 27/55 anonim ***** válasza:
66%
26-os: Teljesen igazad van. Aki azt mondja, hogy tudja a frankó választ erre a kérdésre az hazudik. Lehetetlen megválaszolni. Hinni lehet bármiben, de 100%-os meggyőződéssel állítani valamit az már hazugság, semmi bizonyíték sincs és gyanítom, hogy nem is lesz.
2021. ápr. 8. 05:05
 28/55 anonim ***** válasza:
62%

Eben Alexandernek eléggé lepusztult az agya, aztán visszajött összetett élményekkel. Papíron fel sem kellett volna épülnie, ma semmi baja. Vannak még érdekes esetek, ezért érdemes könyveket olvasni.

A tudatunk elég könnyen szétesik. Én is ájultam már el amikor kiment a vér a fejemből. Ezért érdekes hogy valaki annyi mindent átél egy teljesen halott testtel. Földi idő szerint órákat tud mesélni róla. (Az hogy van még agysejted nem azt jelenti hogy tudatodnál vagy)

Egyidejűleg látják hogy mit csinál az orvos felettük, mit csinálnak épp a szüleik otthon és minden más amire kíváncsiak még. (És ez utólag bizonyítható!) Persze ha észreveszik a tudatuk korlátlanságait. Van aki továbbra is testet vízionál magának. Van aki csak egy sötét űrben érzi magát, van aki pedig nem jön vissza semmivel.

A tibeti halottaskönyvet említette valaki. Az is nagyon hasonlóakat ír le a mai halálközeli élményekhez. Ők úgy gondolták hogy fontos felkészülni a halálra ilyen szempontból. Talán azért is hogy "jól fogd fel", kész legyél, ne pedig egy üres űrben találd magad mint egyesek.

Nem kell egy embertől választ várni. De jelenleg a halálközeli élmények adják a legközvetlenebb tapasztalatokat és ezekből lehet rálátást szerezni. Azt senki sem mondja hogy tökéletesen mindent meglehet érteni ezekből.

https://www.youtube.com/watch?v=1NOQUM1MlFM

Hallgassatok végig egy ilyen beszélgetést és mondjátok hogy csak képzelgés. Annyira összetett és megérint a lelked mélyén, érzed hogy ő tényleg megélt valamit. És ez csak 1 ember. Ma már rengeteg ember élt át hasonlókat.

2021. ápr. 8. 10:00
 29/55 anonim ***** válasza:
92%

Én nem úgy fogalmaznék, hogy "van élet a halál után", de hiszek a halhatatlan lélekben.

Erre nem egy db konkért könyv ébresztett rá. A meggyőződés fokozatosan erősödött ismerkedve vallásokkal, filozófiákkal, hagyományokkal és felfedezve ezek érvényességét saját élettapasztalataimban.

A könyvekben, tanításokban sem az volt számomra az érdekes, hogy a halál után én élhetek, hanem, hogy az ősök tudása szerte a világról, mind egyről beszél (megfelelően kihámozva a körítésből látható) és mind összhangban van azzal, amit az ember nyitott szemmel, füllel és elmével élve életét maga is megtapasztalhat.

Harminc évvel ezelőtt magam is tudományos könyveket bújtam. Tisztában vagyok a tudományos világképpel és a tudományos módszertannal. Aki veszi a fáradságot, hogy értelmezze a hagyományos tanításokat az látja, hogy a tudományos eredmények nem mondanak nekik ellent.

A szép feladat épp az, hogy a kettőt együtt tudjuk a megismerés szolgálatába állítani.

2021. ápr. 8. 10:02
 30/55 anonim ***** válasza:

"Eben Alexandernek eléggé lepusztult az agya, aztán visszajött összetett élményekkel."

az a jó az ilyen személyes történetekben, hogy mindenki azt mond amit akar, és leellenőrizni se lehet.

2021. ápr. 8. 10:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!