Melyik könyv ébresztett rá, hogy van élet a halál után?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 01:37
11/55 anonim válasza:
Dr. Michael Newton: Lelkünk útjai című könyv.
Egy előző életem megtaláltam a neten, úgyhogy ennyi.
12/55 anonim válasza:
Hű, most totál meggyőztél. Így már mindent elhiszek. Tanítsd még szenszej.
13/55 anonim válasza:
Raymond Avery Moody - Élet az élet után
Jankovich István - Túléltem a halálomat
Michael Talbot - Holografikus univerzum
Az első jól összegezte a halálközeli élményeket. A másik egy személyes átélésről szól és életfilozófiájáról a HKÉ után.
A harmadik inkább egy kis tudattágításra jó, a végén átmegy ezotériába, de érdekeseket mond. Nem kell mindent elhinni, csak olvasni és nyitottabbá válni.
Egyébként pár beszélgetés a youtube-on jobban meggyőzött.
14/55 anonim válasza:
Egyik könyv sem ébresztett rá, pici gyerek korom óta tudom, hogy van reinkarnáció. Számomra az a furcsa, hogy hogy lehet, hogy az emberek ezt nem tudják, sőt még engem néznék hülyének 😃 nekem ez teljesen magától értetődő dolog volt már gyerekkoromban is. Hozzáteszem a családban senki nem hisz ebben tehát senki nem "beszélte tele a fejem" ezek a dologgal, még csak magát a szót sem ismertem kis koromban, mégis tudtam, hogy létezik, csak megfogalmazni nem tudtam a szó ismeretének hiánya miatt.
15/55 anonim válasza:
A halál után megsemmisül a tudat teljesen pár perc alatt, s nincs tovább, kialszik a fény. A kialvás pillanatában pedig újra tapasztalás következik valahol az univerzum egy élettel teli bolygóján, amint létrejön egy struktúra ami tudatot tud generálni (az ember esetébe az agy). Így megy ez egy végtelen folyamatként. Más elképzelhető variáció nincs szerintem. De hozzáteszem az új tapasztalás már nem ez a meglévő tudat lesz, hanem egy teljesen új. A halál utáni élmények puszta haluk. Úgy gondolom, ez mindkét oldal számára elfogadható magyarázat.
16/55 anonim válasza:
A teljesen megszűnök létezni miért nem elfogadható variáció? Számomra az teljesen természetes, fel sem merül bennem más opció.
17/55 anonim válasza:
Teljes megszűnsz igen...de valahol másutt lesz tapasztalás. Ugyan úgy, ahogyan ez előtt is volt tapasztalásod, csak az már elpusztult...érted? #15 voltam
18/55 anonim válasza:
Sohasem éreztem, hogy már korábban éltem volna valahol. A halálra úgy tekintek, mint a születés előtti állapotra. Az is fekete homály, a nagy semmi.
19/55 anonim válasza:
Persze hogy nem érzed, mert megszünt....nem az a lélek ment tovább, hanem egy új keletkezett. Most ember vagy a földön, de előzőleg bármi lehettél, bárhol az univerzumban aminek tudata van, és ha meghalsz, ismét leszel valami-valahol. :) Végtelen körforgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!