Meg lehet tanulni elpusztítani a többi lelket?
Azt a döntést hoztam, hogy hatalmat szerzek és új világot teremtek. Ehhez viszont sajnos el kel pusztítani a régit. Milyen erőkkel kell ehhez szövetkezni, illetve melyik iskola tanításai nyomán érdemes elindulni, hogy eljussak arra a szintre, amikor megsemmisíthetem ezt az univerzumot az összes lélekkel együtt?
Ahogyan más mondaná, össze akarom zúzni a körforgást, karmát, megszakítani az újjászületések láncolatát és ezzel káoszt, rendetlenséget előidézni. Az univerzum eleve nem egy ideális hely, így bizonyosan ki lehet billenteni a káosz irányába, ergó megsemmisíteni is. Ha valaminek volt kezdete, akkor lesz vége is. Szeretném minél hamarabb megoldani.
Hány életet kell leélni ahhoz, hogy ez sikerüljön?
Vagy csak mindenkinek ugyanaz az unalmas irány van, a dögunalom buddha élet?
hát személy szerint nem elpusztítanám, hanem újraírnám.
azt felejted csak el hogy mivel te is egy szr világ részese vagy jobban nem igen tudnál alkotni. a válaszaidból ítélve rosszabbat előbb.
Vallásokban nem tudom mennyire vagy otthon, de ateisták közé sorollak.
Mindben egy isteni egész részei vagyunk. szóval ha pusztítanál lényegében önmagad ölnéd.
Úgyhogy a célod eléréséhez, már csak annyiszor kell újjászületned mint Földön a por.
Visnuhoz annyi közöd van h beleszőtt álmaiba...
vallás nélkül meg úgy mondanám, hogy ezt sosem éred el. Ha valamin változtatni akarsz +-80 éved van, azt heló! Szrból várat építeneni a művészet. és abból van itt bőven. Indúlj el, bizonyíts "vagy hallgass mindörökre".
40-es
Annyira azért nem. A hasonlóság megáll a létező kibocsátott tetemtés "visszavonásában".
A kérdés részletetésed 2. bekezdése nem Visnu gondolatmenete, Te pedig nem vagy a kinyilatkoztatás forrása
:DDD
szóval diktatúrikus vagy, önző. A mai háttérhatalmak személyiség típúsainak egyike.
tipikus animés mao-sama. :D
Hát őszintén ha egy kicsit tovább gondold, rá kell jönnöd, hogy ez a kártyavár magától összeomlik majd és a kisujjadat sem kell mozdítanod.
De ne aggódj én is gondoltam hasonlóra, tízen éves sértődött, megtört kis sutyerákként, de én a világ magamba olvasztásásra gondoltam, Hogy minden jó és rossz egyesüljön bennem megszüntetve minden mást magam körül. hát ez is egy jó vicc visszagondolva.
Majd a világ megreformálása, a gyerekkori szemlélet, módosítása átnevelése és az oktatás megváltoztatása egy számomra tetszőbb irányba. ovitól, alsótól. de elég önző és paraszt dolg de valahol hasonló témában tettük le a voksot idén... szóval annyira mégsem fszság. ;D
Hogy miii? "28" Há, dik! én sem vagyok több, de így tök nyugodtan leírom, hogy 16-18 évesen gondolkodtam ilyeneken. Ok, kinek mi és mikor...
Hát, gci röviden, ez nekem tinidepike. És ha logikus vagy, rá kell jönnöd, hogy a homokóra pereg az emberiség számára is és egy nap véget ér. Ha te erre akard pazarlni az időd, hát hajrá! Nekem ennél jobb dolgom is van ifjú Hinkler.
Diktatórikus háttérhatalom és én vagyok a tini?
A hatalmak szerintem vért izzadnak, hogy legalább a civilizált társadalom látszatát fenntartsák. A mostani járvány alatt nyilvánvaló vált, hogy az emberek...inkább nem mondok semmi csúnyát. De mmm... "néhány" embert bizony pórázon kell tartani.
Na mindegy, ez már teljesen más téma.
A másik, hogy szerintem a depresszió nem kéne gúny tárgya legyen. Eléggé elrontja az ember életét egyébként is.
Mindenesetre szerintem megéri gondolkodni rajta. Ez az univerzum arról szól, hogy felfaljuk a másikat, elpusztítjuk. Mivel itt vagyunk, akkor talán a másik oldalon is erről szólnak a dolgok. De ha nem, talán akkor is ki lehet billenteni az egyensúlyból, hogy így legyen. Próbálkozni lehet. Mindenkinek kell valami cél. Nekem ez egy szimpatikus cél.
Diktatórikus háttérhatalom és én vagyok a tini?
kétlem, hogy nem ismerszed az összeesküvés elméleteket.
csak kettőt érintve Illumináti és Új világrend. (azt ezek után jönnek a gyíkemberek ;) xD )
A depit nem is gúnyolom, jómagam is részesültem benne évekig. Viszont amilyen gondolatokat szülni képes, az önigazolásra az röhejes.
Ez az univerzum arról szól, hogy felfaljuk a másikat, elpusztítjuk. Igen és? Ha tovább gondold az állatvilágot figyelve szinte az ember az egyetlen aki hobbi szinten mészárolja a fajtársát. Pl. háborúk. És e miatt az egész univerzumot hibáztatod?
inkább hasonlítsd össze a mai életvitelt a természettel, harmonikus, kiegyensúlyozott? Kész káosz most is és te mégis káoszt akarsz létrehozni? Miben? hol?
Ha azt mondod ez az egyensúly, akkor szerinted depis lennél ha minden rendbe van?
A cél az önmagában jó dolog. A változásra és a változtatásra való hajlam is jó. De ez egy fszság, hogy miért? Mert újra kell teremteni az egészet és mivel ebben a modellben nőttél fel hasonló modellt hozol végül létre.
Főleg úgy, hogy 100 fő alatti ember miatt nem hogy az egész emberiséget, nem az ember alkotta világot (civilizációt). Még csak a Bólybónk íratlan törvényeit sem okolod (pedig azzal érvelsz), nem Á dehogy. Neked kapásból rá kell vetítened az egész univerzumra... LOGIC
Az univerzum leszr, olyan apró elenyésző lények vagyunk, hogy ha lenne is tudata akkor e nagyon venne rólunk tudomást.
A természet törvényei hiszed vagy sem teljesen rendben vannak.
Ha az oroszlán nem pusztítja el az antilopot akkor éhenhal és nem táplálhatja utódait. Ha nem vadássza le a gyengébb egyedeket, betegségek hibák léphetnek fel. Az elpusztított állat maradványai úgyszintén az életet szolgálja, melyből végül fű sarjad amit a növényevő elfogyaszt. Körbeértünk? mi volt benne élet ellenes?
Csak erőszakosnak tűnik.
És itt jön a "dicső" civilizáviónk az emberi társadalom. (amivel szerintem bajod van) Erről nincs semmi extra, mindenki tudja h szr. de változtatni nem tud vagy nem is akar.
végül a 10(+) kicsi gci. A valós probléma. A közeg, ami körülvesz és depibe sodor, amiből megszületik ez az eszmefuttatás. Szerintem ez legyen a második lépés.
+áfa a félrenyelt f tabletta.
Kezdj el magadon dolgozni, helyes önkritika, önértékelés.
nem csak a világ szr. te is benne vagy így te sem vagy különb. ¯\_(ツ)_/¯
Úgyhogy hogy változtatni tudj előbb neked kell változnod, hogy változtathass.
hogy hogy azt nem tudom. Én meguntam ezeken agyalni és leszrtam.
Üdv A szófsó, egybe mint Konen 'A' Barbár.
Nem nagyon vonzanak az összeesküvés elméletek. Sajna hallottam ezekről. Szerintem elveszik a hangsúlyt a valódi problémákról.
"az ember az egyetlen aki hobbi szinten mészárolja a fajtársát"
Talán, bár ebben nem vagyok teljesen biztos. Viszont a lemészároltnak teljesen mindegy, hogy milyen okból vagy célból lett lemészárolva, számára csak maga a lemészárlás ténye számít. Az antilopot sem fogja vigasztalni az, hogy most az egész oroszláncsalád jóllakik. Ha az antilopon múlna, akkor az oroszláncsalád meghalna. Ha jól tudom vannak olyan növényevők, amik eltiporják az oroszlánkölyköket, valami hasonló célból. És az ember hobbiból gyilkolása is általában csak a meggyilkoltnak rossz. A gyilkos mindig talál valami jó okot rá. Magán a lényegen nem fog nagyon változtatni.
De itt szerintem nagyon elmentünk a lényeg mellett. Én nem akarok semmit újrateremteni és nem is ennek a világnak a megsemmisítésére gondoltam, hanem a "spirituális" világ megsemmisítésére. Azaz azt a káoszt, ami itt van, átbillenteni oda is, megsemmisítve ezzel magát a körforgást, a túlvilágot vagy aminek akarod nevezni, mindent.
A legtöbb változás taszít, főleg emberként. Valószínűleg a köré épített kultuszok, life coaching undorították meg velem. Bár már nem egészen tudom, hogy miről folyik a diszkurzus. A lényeg, hogy én nem igazán foglalkozom az emberekkel és a civilizációt sem gondolom rossznak. Szerintem az ember egy viszonylag jó világot hozott létre magának, a vadonban sokkal könyörtelenebb az élet. Ezt csak azért írom le, mert lehet nem volt tiszta, hogy mit szeretnék megsemmisíteni (tehát a másik oldalt).
Áhh, értelek, bocsi. Nálam ez ha komolyan veszem ok és okozat. vagyis a spirituális hatással van a materiálisra és ugyan úgy fordítva.
Összességében meg, hitnek tarom, valami amit igazából nem értünk és nem ismerünk teljesen. Pl nem tudjuk lélekvándorlás vagy túlvilág van a halál után.
A körforgás, is szerintem a természetből ered. Reggel felkel a nap és este lenyugszik, megszületünk és meghalunk. Éjjel nyilván a holt idő, majd új nap és új mesék. Mitológiában a főnix szimbóluma, spiribe meg a léleké.
Magyarul igazából ezt így gondolva rhadt egyszerű dolgod van, képzeld el, hogy milyen lenne az "ideális" és higgy benne. (szerintem már kb megvan neked, valamint így már érdekel is, miként képzeled)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!