Meg lehet tanulni elpusztítani a többi lelket?
Azt a döntést hoztam, hogy hatalmat szerzek és új világot teremtek. Ehhez viszont sajnos el kel pusztítani a régit. Milyen erőkkel kell ehhez szövetkezni, illetve melyik iskola tanításai nyomán érdemes elindulni, hogy eljussak arra a szintre, amikor megsemmisíthetem ezt az univerzumot az összes lélekkel együtt?
Ahogyan más mondaná, össze akarom zúzni a körforgást, karmát, megszakítani az újjászületések láncolatát és ezzel káoszt, rendetlenséget előidézni. Az univerzum eleve nem egy ideális hely, így bizonyosan ki lehet billenteni a káosz irányába, ergó megsemmisíteni is. Ha valaminek volt kezdete, akkor lesz vége is. Szeretném minél hamarabb megoldani.
Hány életet kell leélni ahhoz, hogy ez sikerüljön?
Vagy csak mindenkinek ugyanaz az unalmas irány van, a dögunalom buddha élet?
A szándék visszahatója, hogy a tiéd kell elpusztítani.
Csak szólok
Az nem gond, ha vele elpusztul a többi is. Annyi még belefér.
Amúgy nem nagyon érdekel, minden irányba csak kitörés van ebből az unalomból.
Nem életbölcseletet kértem. Főleg nem egy ilyen egybites gondolkodású személytől, akinek az a naiv elképzelése, hogy csak annak lehet baj a fejében, aki nem jár társaságba és/vagy nem sétálgat a természetben.
Rögtön rohanok gyógyszereken élni is, csak mert nem tetszik neked az én elhatározásom és ezért eldöntöd, hogy baj van a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!