Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Meg lehet tanulni elpusztítani...

Meg lehet tanulni elpusztítani a többi lelket?

Figyelt kérdés

Azt a döntést hoztam, hogy hatalmat szerzek és új világot teremtek. Ehhez viszont sajnos el kel pusztítani a régit. Milyen erőkkel kell ehhez szövetkezni, illetve melyik iskola tanításai nyomán érdemes elindulni, hogy eljussak arra a szintre, amikor megsemmisíthetem ezt az univerzumot az összes lélekkel együtt?

Ahogyan más mondaná, össze akarom zúzni a körforgást, karmát, megszakítani az újjászületések láncolatát és ezzel káoszt, rendetlenséget előidézni. Az univerzum eleve nem egy ideális hely, így bizonyosan ki lehet billenteni a káosz irányába, ergó megsemmisíteni is. Ha valaminek volt kezdete, akkor lesz vége is. Szeretném minél hamarabb megoldani.

Hány életet kell leélni ahhoz, hogy ez sikerüljön?

Vagy csak mindenkinek ugyanaz az unalmas irány van, a dögunalom buddha élet?

2021. márc. 28. 16:25
1 2 3 4 5 6
 1/52 Shitworld ***** válasza:
52%

A szándék visszahatója, hogy a tiéd kell elpusztítani.

Csak szólok

2021. márc. 28. 16:29
 2/52 anonim ***** válasza:
82%
Most komolyan, hány éves vagy?
2021. márc. 28. 16:31
 3/52 A kérdező kommentje:

Az nem gond, ha vele elpusztul a többi is. Annyi még belefér.

Amúgy nem nagyon érdekel, minden irányba csak kitörés van ebből az unalomból.

2021. márc. 28. 16:32
 4/52 A kérdező kommentje:
28
2021. márc. 28. 16:33
 5/52 Shitworld ***** válasza:
88%
Akkor kezdj el társaságba járni, egymagad a természetben sétálgatni és hangulatjavítót szedni mert nagy baj van a fejedben
2021. márc. 28. 16:49
 6/52 A kérdező kommentje:

Nem életbölcseletet kértem. Főleg nem egy ilyen egybites gondolkodású személytől, akinek az a naiv elképzelése, hogy csak annak lehet baj a fejében, aki nem jár társaságba és/vagy nem sétálgat a természetben.

Rögtön rohanok gyógyszereken élni is, csak mert nem tetszik neked az én elhatározásom és ezért eldöntöd, hogy baj van a fejemben.

2021. márc. 28. 16:55
 7/52 Shitworld ***** válasza:
88%
Az egod olyan mint egy kamion ami 150km/h-val tart egy beton fal felé. Csináld!
2021. márc. 28. 17:03
 8/52 A kérdező kommentje:
Te meg olyan vagy, aki kiáll a kamion elé. Ne csináld!
2021. márc. 28. 17:07
 9/52 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Death Note-ot, drága barátom! Lightnak is remek kiteljesedés jutott.
2021. márc. 28. 17:14
 10/52 Shitworld ***** válasza:
Már egy pár kamiont megállítottam ;)
2021. márc. 28. 17:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!