Milyen karma az, ha antibiotikummal elpusztítok több millió káros baktériumot?
Figyelt kérdés
2018. aug. 1. 16:21
1/12 anonim válasza:
Mahathma Gandhi nem is engedte, hogy a feleségét antibiotikummal kezeljék, meg is halt az asszony! Mikor ő kapott tüdőgyulladást, már nem volt ennyire szigorú, és meg is gyógyult.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint jót tesz,ha pusztítok a karmámnak!?
2018. aug. 1. 17:40
3/12 anonim válasza:
Nem. Ezek szerint, mint európai és felületesen tájékozott a témában, nem tudod megfelelően értelmezni a karam-szót.
4/12 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy az antibiotikummal nem csak káros baktériumot pusztítasz? Tönkretseszed vele a bélflórád is.
5/12 A kérdező kommentje:
Attol függ melyiket,mekkora dózisban. De a karma az jó lesz attól!?
2018. aug. 1. 18:19
6/12 anonim válasza:
Mi köze a karmának az antibiotikumhoz?
Én se vagyok oda érte, de vannak esetek, amikor muszáj.
8/12 anonim válasza:
A tested antibiotikum nélkül is több millió kórokozót pusztít el naponta. Ugyanígy több millió másik szaporodik benned boldogan.
Nem hinném, hogy ez karmikus lenne, egy baktériumnak szerintem sincs lelke... Ennyi erővel akkor a fűre se lépj rá, zöldséget se egyél, sőt, vizet se igyál, mert az is gyilkosság, mert ugye a vízben is vannak apró organizmusok...
9/12 A kérdező kommentje:
2018. aug. 1. 20:36
10/12 anonim válasza:
Gyónd meg.100 miatyànk talàn megmentheti a karmàdat amit tönkretettél az àrtatlan kis bacik kiirtàsàval.Te àmokfutó :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!