Szerintetek köze van a karmámhoz?
Wimpiben lakok és biciklivel járok, már vagy
15 êve mindenhova.
Volt hogy elfelejtettem lezárni a biciklimet rengetegszer mind a városban mind a wimpi előtti kerékpártárolóban.
És egyszer sem lopták el vagy akár csak próbáltàk ellopni.Mindenki akinek ezt elmondtam a környezetemben,hüledezett, miért nem zártam le, ellophatták volna.
Amit én értek, de mi van ha annyira jó karmát hoztam magammal előző életemből, hogy az valahogy megvéd(i a biciklimet)?
Ha van, semmi köze a kérdésedben feltetthez.
No és, lehet, nem is olyan jó ez a Karmád, amit annak hiszel, lehet, az a sorsod, hogy elüssön egy autó kerékpározásod közben.
Ez nem történhet meg, ha ellopják kerékpárod.
.
"az valahogy megvéd(i a biciklimet)?"
Marhaság, a biciklidnek akkor sincs Karmája, ha esetleg neked van is!
Biciklid Karmája a rocstelep, aztán a kohó, később újjászületik egy más formában.
"Szerintetek köze van a karmámhoz?"
Mindenképp. Vagy már meghaladtad, vagy még nem kell foglalkoznod ilyennel.
Hidd, el az emberke kiszúrják azt, hogy kinek a cuccát kell ellopni, hogy az tanuljon belőle.
"mi van ha annyira jó karmát hoztam magammal előző életemből"
jó-rossz? ez nem ilyen egyszerű.
Képzeld el, hogy szar munkahelyed van és nem tudod elhatározni magad, hogy otthagyd.
Egy nap ellopják a bicód és elkésel, lehordanak mindennek, felhúzod magad, felmondasz.
Akkor most a bicó elvesztése jó vagy rossz?
Képzeld el, hogy megszokod, hogy nem kell zárni a bicód, elkezded elfelejteni zárni a lakásod, majd kirabolják.
Akkor ez jó karma vagy rossz karma?
Ez a te karmád. Nem jó, nem rossz. Örülj neki, hogy nem okoznak kellemetlenséget neked és szerencsésnek mondhatod magad, de tudatosítsd, hogy nem alapozhatsz erre, mert a figyelmességed veszítheted el.
Qjsveev,én nem említettem hogy rossz állásom van,de teljesen felesleges feltételezésekbe bocsátkozni.
A jó karma alatt azt értem hogy tiszta a karmám ezen a téren.És igen, tudom hogy nem alapozhatok rá,mert a karmámtól függetlenül is eltulajdoníthatják,de azért köszönöm.
Dubitus, te meg ne forgasd ki amit mondtam.
a saját karmámról beszéltem, mint ahogy a bicikli is az enyém így miért ne lehetne hogy a karmám kiterjed rá?
Pl. ha előző életemben elloptam volna valaki biciklijét, akkor velem ks ez történt volna.Akkor ez most az én karmám, vagy a biciklié, Dubitus,drágaságom? 😉
"Qjsveev,én nem említettem hogy rossz állásom van,de teljesen felesleges feltételezésekbe bocsátkozni."
Ezért írtam, hogy "képzeld el"...
Nem hazudok, ha azt mondom, csodálatos dolog történik veled, nagyon szerencsés vagy! A karmád megvédi a biciklidet.
Csak ez egy másik tudatossági szintű meglátás. Kérlek nézd el nekem, hogy mélyre akartalak rántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!