Ti hisztek a karmában és az újjászületésben? Valakinek vannak tapasztalatai ezekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2018. júl. 18. 15:49
1/23 leértékelt válasza:
Az enyém letört és kopott a vége. A karmák sajnos már csak ilyenek.
3/23 anonim válasza:
Igen de a tapasztalás része az nem egyértelmű
4/23 anonim válasza:
Nem mondom, hogy hiszek benne, de lehetségesnek tartom.
5/23 anonim válasza:
Én hiszek benne maar csak azért is mert én is részese vagyok a jelenségnek. Mondom ezt annak ellenére hogy (vaandorlélek vagyok) az előző életeimből sem hasznosat sem karosat nem tapasztalok, viszont erős telepatikus képességeim vannak.
6/23 anonim válasza:
Istenben, angyalokban stb nem hiszek de a karmában maximálisan. Mindig megtapasztalatom hogy igaz.
7/23 Quatermain válasza:
Előző életemben sem hittem a reinkarnációban.
8/23 Laci_11 válasza:
Igen. Teljes mértékben hiszek benne. Egyértelmű jelek utalnak rá az én esetemben.
9/23 anonim válasza:
Igen, mert nem véletlenül vannak a háborúk a földön (szegény-gazdag) másrészt ha egyszer élnénk akkor nem lenne spirituális folyamat s bölcseség sem, akkor meg mi értelme lenne a létezésnek.
10/23 Bferike válasza:
Én már 1755-ben sem hittem ebben az egészben,amikor patkolókovács voltam a festői szépségű Rüdesheim közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!