Aki hisz az újjászületésben annak mi a véleménye erről? Hülyeség?
Rögtön ott kezdeném,hogy én nem teljesen hiszek az újjászületésben, de csűrtem-csavartam a gondolataimat és jutottam valamire.
Még pedig arra,hogy előző életemben egy zsidó lehettem aki a holokauszt áldozata lett.
Elmondom,hogy jutottam erre.
Először is külső és belső vonásaimban is zsidókra utaló jelek vannak.
Például nagy az orrom és szeretek üzletelni, de magyar érzelmű vagyok és utálom a zsidókat , és a családom egy része is zsidó gyűlölő.
Erre rájön még egy különös dolog,hogy gyerekkoromban fitymaszűkület miatt körbemetéltek, ahogy az a zsidóknál szokás.
Nagyon feldühít a népcsoportok legyilkolása ha az csak a származásuk miatt történik.Teljesen áttudom érezni egy adott ember helyzetét akinek megölték a családját a származásuk miatt.
Viszont utálom a zsidókat mint azt már említettem, de még is az ő vonásaikkal vagyok "megáldva", és mindenki azt mondaná rám,hogy zsidó vagyok,holott nagyon nem kedvelem őket ,se a kultúrájukat,se a viselkedésüket.De nem tudnám letagadni,hogy nem vagyok az mert minden jel arra utal.
Legalább is az emberek agyában ezek a gondolatok vannak a zsidókról: metélt,nagy orr,üzletel.
Nem tudom, ez mennyire hülyeség nem egészen hiszek az ilyen dolgokban,de ez elgondolkodtatott és érdekelne mások véleménye erről.
Szerintem keress fel valakit aki ilyenekkel foglalkozik,ő majd megmutatja az utat hogy ki lehettél előző életedben.
A külső vonások alapján nem érdemes nézni a testet mert úgyis a lélek számít.és még valami,szerintem a libsik nem hisznek a reinkarnációban. :)
"Először is külső és belső vonásaimban is zsidókra utaló jelek vannak: Például nagy az orrom és szeretek üzletelni,"
Ezek tipikusan szélsőjobbos nézetből látott, karikírozott tulajdonságok, de semmiképp nem tekinthetőek általánosnak.
"de magyar érzelmű vagyok és utálom a zsidókat, és a családom egy része is zsidó gyűlölő."
Ehhez csak gratulálni tudok. Finom család lehettek. -.-"
"fitymaszűkület miatt körbemetéltek, ahogy az a zsidóknál szokás."
A körülmetélés egy rakás más népnél is "szokás", nem csak a zsidóknál. több ezer éves beavatkozásról van szó, és már jóval a zsidók előtt is ismert volt. Ennyit a tájékozottságodról. -.-"
"Nagyon feldühít a népcsoportok legyilkolása ha az csak a származásuk miatt történik."
Aha, tehát legyilkolni őket dühítő, de gyűlölni nem. Értem. Szerinted a népirtások mivel kezdődnek? Bizony, gyűlölettel. Olyan bunkó és tudatlan ostobasággal, ami neked is a sajátod. -.-"
"Viszont utálom a zsidókat mint azt már említettem"
"se a kultúrájukat,se a viselkedésüket"
Mivel úgy tűnik, semmit, de az égvilágos semmit nem tudsz róluk, csak amit a tévében látsz, vagy összeolvasol a fröcsögő oldalakon, könyvekben.
Gyűlölni egyszerűbb, mint megismerni, főleg a hozzád hasonló primitív egyéneknek. -.-"
"Legalább is az emberek agyában ezek a gondolatok vannak a zsidókról: metélt,nagy orr,üzletel."
Mert az emberek is olyan hülyék, mint te, és azt sem tudják, miről beszélnek, csak bégetik a nyájnótát. -.-"
Újjászületés pedig nincs, ill. a létezésére szemernyi bizonyíték nincs. De ha mégis lenne, szívből kívánom neked, hogy szüless újra zsidóként, vagy feketeként, bármiként, és lincseljenek, kínozzanak, és végül öljenek meg, hogy megtudd, mit is tud a hülyeséggel és tudatlansággal párosított oktalan gyűlölet okozni.
Ja, és én nem vagyok zsidó, csak én meg a hozzád hasonló idiótákat gyűlölöm.
"Először is külső és belső vonásaimban is zsidókra utaló jelek vannak: Például nagy az orrom és szeretek üzletelni,"
ja, mint a te példádon is látjuk, ezek aztán mennyire karakterisztikusan zsidó vonások...
És akkor egy pillanatra sem az a reakció, hpgy jé, talán ezek elég elnagyolt sztereotípiák, hanem hogy biztos újjászülettem....
bölcs vagy, fiam, hihetetlenül bölcs...
200 évre visszamenőleg nincs zsidó a családunkban egyébként meg apukámnak vannak hasonló vonásai.
3.Ügyes vagy.
4. Ha írni meg tanultál olvasni miért nem tudtál megtanulni?
"Rögtön ott kezdeném,hogy én nem teljesen hiszek az újjászületésben,"
De biztosa újszülettem;)
Szerintem a zsidókat jogosan gyűlölik!
Pénzsóvár fajuk teszik tönkre a gazdaságot!
Én dolgoztam már zsidóknak nem is egy cégnél,ezek azt szeretik ha ingyen fényesre polírozzák a seggüket!
Én a németeket is megértettem,csak a módszerükkel nem értek egyet.
Nálam a zsidók a cigány kategóriába tartoznak!
Itt most nem a zsidó barátaitokat kell védeni,nem arról szól a kérdés.
A zsidó gyűlöletet csak azért említettem,hogy közrejátszhat az is,hogy nem vagyok az még is annak gondolhatnak nagy eséllyel és így próbálom meg ezt kiküszöbölni,talán.
3."De ha mégis lenne, szívből kívánom neked, hogy szüless újra zsidóként, vagy feketeként, bármiként, és lincseljenek, kínozzanak, és végül öljenek meg"
Ilyet kívánsz?Ütöd az egyik szavaddal a másikat, fentebbi írásodban,hogy ki voltál akadva,hogy én utálom a zsidókat, a gondolataimért ilyet kívánsz nekem holott ezek nem mások mint egyszerű gondolatok.
Na itt megmutatkozik ki a primitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!