Üdv! Erről a videóról kinek mi a véleménye?
2011. júl. 1. 10:05
1/27 anonim válasza:
1-2igazi benne de jopár fake is lehet.
2/27 A kérdező kommentje:
Minden esetre elég nézett,és durva videó.
2011. júl. 1. 10:17
3/27 anonim válasza:
ha valaki talál egy hosszabb szellem videót általában megnézi és tuti talál olyat benne még ha csak 1et is ami nem fake már haladás azt ajánlja de ebbe 1nél több az igazi.
4/27 anonim válasza:
ennek a videonak kb a 60-70%a tuti igazi.
5/27 anonim válasza:
amikor elkezd vérezni Jézus képe az azér durva.
6/27 A kérdező kommentje:
Az szerintem fake,lehetetlen.
2011. júl. 1. 10:34
7/27 anonim válasza:
amikor még csak az óra pörgőt én is azt mondtam mer fúróval úgy meglehetett csinálni de a kép azért már..meg általában van ilyen hogy elkezd vérezni de az csak ritkán.
8/27 A kérdező kommentje:
Igen,horrorfilmekben,amiknek a 98%-a hazugság.
Engem a valóság érdekel jelen pillanatban.
2011. júl. 1. 10:40
9/27 anonim válasza:
Lehet benne igaz is, de a nagyját meg lehet oldani bűvész madzaggal, és fúróval. az utsó meg tuti kamu.
10/27 anonim válasza:
nemcsak horror filmekben.na most mindegy lényeg hogy ennek 60-70%-ára nagy a valoszínüség hogy igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!