Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Üdv! Erről a videóról kinek...

Üdv! Erről a videóról kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

Lehet benne igazság? Esetleg fake?

http://www.youtube.com/watch?v=deoJUBW9CI8

2011. júl. 1. 10:05
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ha már csak 1%-a igazi a videónak,az is bizonyítja hogy léteznek.Elég érdekes.
2011. júl. 1. 10:47
 12/27 KicsiPet válasza:
én ezt itt a gyakorikérdéseken láttam már.ahogy akkor is mondtam,az első felét papírzacskókkal,a második felét trükkökkel magyaráznám.
2011. júl. 1. 10:49
 13/27 anonim ***** válasza:
az 1% az biztos. de ugyis mindjár jönnek akik tagadják már félnek töle meg minden.de levannak sz@rva szemük nek nemhiszenk akkor minek?
2011. júl. 1. 10:50
 14/27 A kérdező kommentje:
Végül is én nem tudom személy szerint hogy mit higyjek,de aki megcáfolja ezt a videót,az is csak azért cáfolja meg,mert nem látta még a saját szemével,manapság elég sok mindent meglehet csinálni programokkal,de ebben láttam olyat ami elég eredetinek tűnik,vagy csak nagyon oda lett rakva a környezetéhez,nem tudom.
2011. júl. 1. 10:56
 15/27 Won ***** válasza:
Nagyrésze tényleg igaz, de még ilyenk mellet is vannak kételkedők. Mindenkinek szíve joga szkeptikusnak lenni, de ez nem, akkor már csak a személyes találkozás az, ami meggyőzheti őket. Bár némelyek még akkor is jönnek az ilyen-olyan magyarázatokkal.
2011. júl. 1. 12:29
 16/27 A kérdező kommentje:
Hát igen,vannak olyan emberek,hogy ha kéket látnak,ők megmagyarázzák hogy az zöld.
2011. júl. 1. 13:17
 17/27 anonim ***** válasza:

Vannak benne viccesek, pl amikor repül a cipő. lol már :D

De a temetősön beszartam.

2011. júl. 1. 14:05
 18/27 A kérdező kommentje:
Hát én azon szartam be,amikor ül a szellem a falnál,becsukja az ajtót,mikor újra kinyitja meg ott áll az a dög.Meg a tükrös videokameránál,azok a démoni hangok komám..,nem egyszerű.
2011. júl. 1. 14:07
 19/27 anonim válasza:
Szerintem ennek a 90% kamu.. hiszek az ilyenekben de sztem ez a videó majdnem hogy semmit se bizonyít...
2011. júl. 1. 14:54
 20/27 A kérdező kommentje:
Hát igen,de az a 10% már bizonyít valamit :)
2011. júl. 1. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!