Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Üdv! Erről a videóról kinek...

Üdv! Erről a videóról kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

Lehet benne igazság? Esetleg fake?

http://www.youtube.com/watch?v=deoJUBW9CI8

2011. júl. 1. 10:05
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
2011. júl. 1. 15:51
 22/27 anonim válasza:
Előző vagyok és igen a maradék 10% vmit csak bizonyít xD
2011. júl. 1. 19:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Ezós vagyok, de sajna megkell mondanom hogy az egész videó kamu. Figyeljétek meg hogy minden vidi felbontása azonos, vagy is ugyan azzal a kamerával készítették öket, ergó ugyan az a személy. Két vidiröl pedig egyértelmüen megállapítható hogy fake. Az egyik az amikor az orbot veszi a tükörböl. Nézzétek meg hogy az egyik füstfelhö csak úgy magától a semmiböl feltünik. Nem csak úgy lassacskán egyre sürüb lessz, hanem egy képkocka alatt. A másik az uccsó, amiben a kislány tükörképe elválik. Ha jól megnézitek, láthatjátok hogy a kamera a tükörre van irányítva, nem pedig a csajra. Vagy is tudták hogy az a valami megfog jelenni. A kamera se remeg, szóval álványon volt, vagy le volt téve az asztalra. És hát nem így szoktuk videózni az 5 éves lányunkat. Nem is beszélve arról, hogy nyugodtan, hidegvérrel türte az egész jelenetet, mikor pár árnyéktól már majdnem infartust kapott. Vagy is tudjuk hogy mindegyik videót ugyan az a személy készítette. És ha nekem lenne pár fake felvételem, de pár igazi is, folytatom.
2011. júl. 1. 22:05
 24/27 anonim ***** válasza:
Akkor tuti nem együtt teszem fel. Ebböl következik hogy az egész kamu. És tényleg ezós vagyok, nem szkepti. Csak gyanakvó típus. Ezért észreveszek olyan dolgokat, amiket mások nem.
2011. júl. 1. 22:08
 25/27 anonim ***** válasza:
elég fake szaga van. Én is láttam már ilyen árnyakat de egy különös árnyékot meg lehet csinálni pl egy madárral ha épp úgy esik rá a fény... Ajtóis ki szokott nálunk nyílni magától mégsem szellem volt pl. a megdagadt ajtó mikor lehűl gyakran kinyitódik...
2011. júl. 3. 15:00
 26/27 anonim ***** válasza:

Ez a videó boozis és gagyi!

[link]

2011. júl. 4. 01:06
 27/27 Won ***** válasza:
Jaj ez, istenem....:D
2011. júl. 8. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!