Üdv! Erről a videóról kinek mi a véleménye?
2011. júl. 1. 10:05
21/27 A kérdező kommentje:
2011. júl. 1. 15:51
22/27 anonim válasza:
Előző vagyok és igen a maradék 10% vmit csak bizonyít xD
23/27 anonim válasza:
Ezós vagyok, de sajna megkell mondanom hogy az egész videó kamu. Figyeljétek meg hogy minden vidi felbontása azonos, vagy is ugyan azzal a kamerával készítették öket, ergó ugyan az a személy. Két vidiröl pedig egyértelmüen megállapítható hogy fake. Az egyik az amikor az orbot veszi a tükörböl. Nézzétek meg hogy az egyik füstfelhö csak úgy magától a semmiböl feltünik. Nem csak úgy lassacskán egyre sürüb lessz, hanem egy képkocka alatt. A másik az uccsó, amiben a kislány tükörképe elválik. Ha jól megnézitek, láthatjátok hogy a kamera a tükörre van irányítva, nem pedig a csajra. Vagy is tudták hogy az a valami megfog jelenni. A kamera se remeg, szóval álványon volt, vagy le volt téve az asztalra. És hát nem így szoktuk videózni az 5 éves lányunkat. Nem is beszélve arról, hogy nyugodtan, hidegvérrel türte az egész jelenetet, mikor pár árnyéktól már majdnem infartust kapott. Vagy is tudjuk hogy mindegyik videót ugyan az a személy készítette. És ha nekem lenne pár fake felvételem, de pár igazi is, folytatom.
24/27 anonim válasza:
Akkor tuti nem együtt teszem fel. Ebböl következik hogy az egész kamu. És tényleg ezós vagyok, nem szkepti. Csak gyanakvó típus. Ezért észreveszek olyan dolgokat, amiket mások nem.
25/27 anonim válasza:
elég fake szaga van. Én is láttam már ilyen árnyakat de egy különös árnyékot meg lehet csinálni pl egy madárral ha épp úgy esik rá a fény... Ajtóis ki szokott nálunk nyílni magától mégsem szellem volt pl. a megdagadt ajtó mikor lehűl gyakran kinyitódik...
26/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!