Mièrt találkozunk egyes személyekkel akik mèly benyomást tesznek ránk de soha többet nem fogjuk őket látni?
Nyaralás alkalmával találkoztam egy személyel aki mély nyomot hagyott bennem de sajnos nagyon messze lakik. Nem tudom a vezetéknévét ìgy megkeresni sem tudom sehogyan.
Miért találkozunk egyes szemèlyekkel akik mélyen megérintenek minket ha aztán soha többet nem találkozunk már velük? Mi ebből a tanulság vagy van egyáltalán vmi oka?
17
Ezen eseményekre figyelni kell, mert tanítási szándék van mögötte. Lehet, hogy van valami hasonlóság az életetekben, vagy megvolt az a kimondatan közös hangsúly.
A beszélgetésetek tématartalmára visszaemlékezve összeállhat a kép, hogy ebből mi a tanulság. Vedd azt is figyelembe, hogy amior beszélgettetetk, mit éreztél, mire gondoltál éppen.
"aztán soha többet nem találkozunk már velük": ez befolyásolható szerintem +/- irányba. Van, amikor direkt úgy alakulnak a dolgok, hogy meglegyen a találkozó vagy épp ne legyen.
Valószínűleg lélektársad azaz előző életeidben a lelkedre sok hatással volt.
Ezért van az mikor meglátsz valakit és olyan mintha ezeréve ismernéd pedig először látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!