Miért van az, hogy álmainkban néha olyan személyekkel találkozunk, akit nem is ismerünk, soha nem is láttuk őket? előző életünkben találkozhattunk már velük?
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 11:30
1/7 anonim válasza:
en sem ertem,azt szoktak mondani,hogy biztosan mar lattuk de nem figyeltunk fel ra,csak a tudatalattink emlekszik ra,es kiszuri vagy mi.(bocsi,az ekezetek lemaradtak)
2/7 anonim válasza:
Ma én is pont egy olyan emberel álmodtam akit szerintem sose láttam. De azt már én is hallottam, hogy a tudatalattink elraktároz arcokat, ha pl az utcán sétálsz, nem figyelsz oda mindenkire, de az álmaidban visszajöhetnek ezek az arcok.
3/7 anonim válasza:
ennek mi köze az előző élethez? ez olyan volt mintha azt mondtad volna, hogy láttál egy gólyát elrepülni a kisöcséd születésekor, tehát a gólya hozza a gyereket...
4/7 anonim válasza:
én is olyan emberrel álmodtam ma, akit még sosem láttam, SŐT még az utcán sem láthattam véletlenül sem, szóval nem tudom, bár nem is érdekel
5/7 A kérdező kommentje:
Ez a golyas-hasonlat szamomra eppolyan fura,mint szamodra az en kerdesem....hat arra gondoltam,ha igaz,hogy halalunk utan tovabb el tudatunk,akkor talan emlekeink is megmaradnak-tudatalattinkban....es mivel az almok a tudalattink tukrozodese,innen vonatkoztattam elozo eletunkre!de nem kell elitelni,ez csak egy sima feltetelezes,nem kell mindjart szetszedni az embert!
2010. dec. 14. 14:08
6/7 anonim válasza:
Érdekes a kérdés, erre én is kíváncsi lennék!
és ha már itt tartunk.. miért van az hogy valaki ugy látja magát álmaiban mintha kameráznák és valaki ugy mintha ő lenne a kamera(szoval ilyan nézőpontok)?
7/7 anonim válasza:
mert ha pl láttál már egy embert akár 5 éves korodban csak 1 mp-re ránéztél, akár vele is álmodhatsz:)
ugyanis a tudatalattid nagyjából mindent megjegyez!
vannak ilyen hulye kutatások is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!