Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Meg lehet tanulni elpusztítani...

Meg lehet tanulni elpusztítani a többi lelket?

Figyelt kérdés

Azt a döntést hoztam, hogy hatalmat szerzek és új világot teremtek. Ehhez viszont sajnos el kel pusztítani a régit. Milyen erőkkel kell ehhez szövetkezni, illetve melyik iskola tanításai nyomán érdemes elindulni, hogy eljussak arra a szintre, amikor megsemmisíthetem ezt az univerzumot az összes lélekkel együtt?

Ahogyan más mondaná, össze akarom zúzni a körforgást, karmát, megszakítani az újjászületések láncolatát és ezzel káoszt, rendetlenséget előidézni. Az univerzum eleve nem egy ideális hely, így bizonyosan ki lehet billenteni a káosz irányába, ergó megsemmisíteni is. Ha valaminek volt kezdete, akkor lesz vége is. Szeretném minél hamarabb megoldani.

Hány életet kell leélni ahhoz, hogy ez sikerüljön?

Vagy csak mindenkinek ugyanaz az unalmas irány van, a dögunalom buddha élet?

2021. márc. 28. 16:25
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:

A Death note-ban a szereplő először gonosz embereket ölt, mert igazságot akart szolgáltatni. A hatalma miatt kiborult az egyensúlyból és bárkit megölt, akit a saját igazságérzete alapján feláldozhatónak tartott. Mindezt azért, mert azt hitte jót tesz és néha/gyakran sok ember azt hiszi, hogy jót tesz, igaz ügy oldalán áll ki, de valójában már rég elvesztette a realitás érzékét és csak rosszat okoz.

Egyrészt én nem igazságot akarok szolgáltatni. Másodszor nem gondolom, hogy jót teszek vele. Nem igazság bajnokát akarok játszani, így nem is tudok kifordulni saját magamból, úgy ahogy Light vagy más hasonló karakter vagy személy. Szimplán azért, mert nincs mögöttem semmilyen ideológia, csak unalom és talán kíváncsiság (mi lenne ha?).

Nem istent akarok játszani, nem akarok megmenteni semmit sem, stb. Csak lenyomni egy delete-t.

2021. márc. 28. 17:24
 12/52 A kérdező kommentje:

Akkor te vagy a kamionokat megállító Superman. xD

Told el a hajót a Szuezi csatornából kérlek, mert a szomáliai kalózok éhen fognak halni.

2021. márc. 28. 17:28
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
Veled valami nagy baj van
2021. márc. 28. 17:45
 14/52 A kérdező kommentje:
Na ne mondd, Sherlock!
2021. márc. 28. 17:50
 15/52 anonim ***** válasza:

meg, de minek? a tiéd is velük pusztul, így nem nyersz vele semmit.

A gondolat maga is azt tanúsítja hogy neked .....

2021. márc. 28. 20:11
 16/52 anonim ***** válasza:
100%

Ebből még film is lehet, valami ilyen címmel:

Thanos begins

2021. márc. 28. 20:15
 17/52 Shitworld ***** válasza:
52%
Ilyen elcseszett főgonoszt én még nem láttam. Inkább írj egy könyvet aminek frappáns címe van és 666 üres oldala.
2021. márc. 28. 22:33
 18/52 A kérdező kommentje:
Azt meghagyom neked. Meg a marvel filmeket is. Van egy érzésem, hogy pont neked készülnek.
2021. márc. 28. 23:34
 19/52 Shitworld ***** válasza:
100%
Megtisztelő lenne de ugyanolyan senki vagyok mint te xD már túl vagyok ezen a nyomasztó állapoton amiben vergődsz
2021. márc. 28. 23:50
 20/52 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagy túl rajta, ha rendszeresen idejársz azt bizonygatni a válaszaiddal, hogy túl vagy rajta. Rátelepedett a lelkedre, mint valami penész, amit hiába suvickolsz, kaparsz, mindig vissza fog térni.
2021. márc. 29. 00:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!