Girlll3 kérdése:
Mi történik a halál után? Halálközeli élményt átéltek mesélnének Nekem erről?
Figyelt kérdés
Nemrég halt meg egy közeli hozzátartozóm, nevelő anyám és szeretném tudni mi van Vele. Abban reménykedem, talán van valami a halál után.2021. márc. 6. 11:21
41/47 A kérdező kommentje:
Drága Szívem! A nagynéném napról napra lett rosszabbul. Két napig már csak haldoklott és vegetált szinte. Azért szinte! Mert valami csoda folytán reagált arra, hogy ott vagyok, holott elviekben nem láthatott, mert a szemüvege se volt rajta és pislogni se pislogott. Mégis melyik dimenzióban fordítható ez vissza? Ez egy folyamat volt.
2021. márc. 9. 16:19
42/47 anonim válasza:
A természetes halál, az egy dolog. Akkor hal meg ténylegesen az adott személy, ha az volt megírva neki! A nagynénid valószínűleg befejezt a Földön a feladatát. De egy 13 éves, akit elütött mondjuk a vonat, az nem hinném. Az egy baleset.
43/47 anonim válasza:
Rengeteg beszámoló van erről, rengeteg ember tapasztalata ezt bizonyítja. Pl valaki halálos kocsibalesetet szenvedett, mégis egy csoda miatt még mindig él, mert abban a pillanatban amikor meghalt, ő átkerült egy párhuzamosan fekvő dimenzióba, ahol nem -vagy csak korlátozott mennyiségben érte őt baleset.
44/47 anonim válasza:
43 vannak csodás, szerencsés megmenekülések, az biztos. De átkerül és visszakerül a dimenziók közt ugrálva? És a 13 éves akit példádban elüt a vonat és nem "természetes" módon távozik, ez miért nem elfogadható. Shit happens. Nem?
45/47 anonim válasza:
Ez a több dimenziós dolog még a reinkarnáció / karma témától is sokkal átláthatatlanabb. Elhiszem, hogy létezhet háromnál több dimenzió, de ebben nem ugrál az ember csak úgy, mint két város közt.
46/47 anonim válasza:
Magyarok közül Dobronay nagyon nagy rálátással tért vissza, ez egy jó beszélgetés vele:
https://www.youtube.com/watch?v=1NOQUM1MlFM
Ez egy másik átélő, de ő is sokat tapasztalt:
https://www.youtube.com/watch?v=oucVl9MVFUQ
Angolul itt kismillió meg van osztva:
Ha tudsz angolul, akkor ma már rengeteg beszámoló elérhető az interneten. Magyarok nem sok. R. Kárpáti Péternek volt műsora róla, plusz könyveket írt amiben össze gyűjtött minden magyar élményt amit talált (saját kutatásokat végzett), de én még nem olvastam.
Raymond Avery Moody-től az "Élet az élet után"-t érdemes elolvasni. Szerintem valamennyire összeáll a kép ha sokat olvasol. De innen sohasem lesz tökéletes rálátásunk ezekre a dolgokra.
47/47 anonim válasza:
46, nagyon jó, az elsőt meg is hallgattam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!