Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi történik a halál után?...

Girlll3 kérdése:

Mi történik a halál után? Halálközeli élményt átéltek mesélnének Nekem erről?

Figyelt kérdés
Nemrég halt meg egy közeli hozzátartozóm, nevelő anyám és szeretném tudni mi van Vele. Abban reménykedem, talán van valami a halál után.

2021. márc. 6. 11:21
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Jó, esetleg átjöhet a kérdező is, ha érdekli.
2021. márc. 7. 14:12
 32/47 anonim ***** válasza:
2021. márc. 7. 14:17
 33/47 A kérdező kommentje:
Halálközeli élményt átélők írhatnak nekem. Az elméletek nem annyira érdekelnek. Egyébként elég nagy szíve volt a nénémnek, hogy kiérdemelhesse a Mennyországot.
2021. márc. 7. 16:25
 34/47 anonim ***** válasza:
33 Aki szeret másokat és boldog életet él nehéz körülmények közepette is, az már életében meglelte azt.
2021. márc. 7. 18:57
 35/47 A kérdező kommentje:
34-es felnevelte a húga gyerekeit, minket. Befogadott az otthonába.... Eddig ezen nem agyaltam. Most meg már nincs és csak azt érzem, hogy tartozok neki.
2021. márc. 7. 19:14
 36/47 anonim ***** válasza:

35 Ugye szerinted is azt mondaná, hogy nem tartozol semmivel? Hogy ez volt számára a világ legtermészetesebb dolga...

Én úgy érzem, ilyen esetben úgy tudjuk viszonozni mindazt a jót, amit kaptunk, hogy továbbadjuk.

2021. márc. 7. 19:22
 37/47 A kérdező kommentje:
36-os! Nekem azt mondta, hogy mi voltunk talán az élete értelme. Elég fura, annak ellenére, hogy nem is akart gyereket és végül kettőt is kapott. XD Meg nagyon nem így képzelte az életét, mindenki szerint nagyon okos volt és tovább kellett volna tanulnia is. Csak aztán így alakult az élete. Köszönöm a válaszokat.
2021. márc. 7. 22:38
 38/47 anonim ***** válasza:

"álmodban is minden valósnak tűnik míg az álom tart, ezért is mented az életed ha álmodban üldöznek, máskülönben nem érdekelne hogy mi lesz az álom kimenetel"

Én sokszor öltem már meg magam álmomban, hogy felébredjek, pl. levetettem magam egy szikláról...

2021. márc. 9. 06:01
 39/47 anonim ***** válasza:
0%
Quantum Immortality, magyarul Kvantumimmortalitás. Ez van a halál után. "Halhatatlan" vagy, azaz minden olyan szituációban, amikor meghalnál, átkerülsz egy párhuzamos dimenzióba ahol nem történt meg ez az adott esemény. Csak hogy egy példát említsek: 120-al mész egy autópályán, viszont oldalról neked jön egy kamion, te lerepülsz az autópályáról, és meghalsz. Ezt látják a kívülállók, viszont a te szemszögedben ez az egész meg se történt, te ugyanúgy hasítasz az autópályán mintha misem lenne. Ez alapján mi már akár többször is meghalhattunk. Tegyük fel, volt neked egy olyan szituációd, amikor elütött a kocsi, de csoda fojtán megúsztad horzsolásokkal, semmi több. Valójában meghaltál az eredeti dimenziódba, viszont átkerültél oda, ahol semmi bajod nem lett. Elég vad elmélet, külföldi fórumokon sokat lehet erről olvasni. Több száz ember beszámolóját is meg lehet találni a neten, akik hasonló élményekről számoltak be. A szellemek amiket mi "szellemeknek" gondolunk, azok valójában csak egy másik dimenzióból átszivárgó emberek. Semmi köze a túlvilághoz, a szellemvilághoz. Ez az egész valójában nincs! Akinek kérdése van, az írjon.Magyarul a végtelen univerzumból biztos lesz pár olyan, ahol túlélted, vagy igazából meg se történt. Valahol meg ugye bekövetkezett a legrosszabb - meghaltál. De te ezt nem tapasztalhatod meg, mert tudatos élőlény vagy.
2021. márc. 9. 13:29
 40/47 anonim ***** válasza:
39 ilyet bizony egy halálközeli élményben vagy regresszióban sem olvastam. Azt igen, hogy a tudatosabb, fejlettebb léleknek volt választási lehetősége, vagy szintet ugorva egyszerűen nem következett be a "halálbiztos" esemény. És ez csak rajta múlott. Meg ott van a természetes halál, ott ha átlép egy másik valóságba akkor ott folytatja a haldoklást? Meddig?
2021. márc. 9. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!