Milyen emberek jártak odaát, a halálközelében, és látták a Mennyországot, vagy hasonlót?
Figyelt kérdés
Dr. Eben Alexandert ismerem.2020. szept. 22. 00:25
1/13 anonim válasza:
Mártírok-ez egy film és erről szól, ha gondolod nézz rá.
2/13 anonim válasza:
Melyik vallás mennyországát?
A keresztény vallás mennyországa még zárva van, hiszen Jézus eljövetele utáni Utolsó Ítéletkor derül majd csak ki, hogy kik kerülnek kapun belülre.
3/13 anonim válasza:
Anyukám kórházban feküdt és azt mondta, hogy volt a fényben, de ott volt egy ajtó és nem engedték be, utána még élt 2-3 évet.
4/13 A kérdező kommentje:
Értem. Remélem nem szarkazmus volt 3-as. :) Mindenki írhat bármit ilyenkor... Én hiszek, hogy a halálközeli élmények jelentenek valamit. Kizárt, hogy csak agyi illúzió az egész.
2020. szept. 22. 10:11
5/13 anonim válasza:
Olyanok, akiknek valamilyen végtelennkomplex okból kifolyólag ezt kell tapadztalniuk.
Én jártam már, méghozzá aránylag bölcs koromban, így az én tapasztalatom az átlagnál magasabb sűrűségűbb.
Ha érdekel, írj nyugodtan privátot.
6/13 A kérdező kommentje:
érdekel.
2020. szept. 22. 16:02
7/13 anonim válasza:
3-as vagyok, dehogy szarkazmus, nem viccelnék anyukámmal. Kórházban volt és akkor mesélte amikor mentem látogatni.
8/13 A kérdező kommentje:
Durva. Remélem már azóta a Paradicsomban van :) remélem jelentenek valamit a halálközeli élmények.
2020. szept. 22. 16:26
9/13 anonim válasza:
Semmit.
A halál beáltakor fèlelmetes mennyisègű pszichoaktív vegyület szabadul fel az agyban ami hallucinációkat okoz az utolsó pillanatok traumáját enyhítendő.
10/13 A kérdező kommentje:
A hitetlenek ebben hisznek.
2020. szept. 24. 06:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!