Mi történik a halál után? Halálközeli élményt átéltek mesélnének Nekem erről?
20 beszarnál, ha megtudnád, hogy a materialista tudományt mekkora mértékben az ezotéria vitte előre. Az afrikai éhezőknek ne segíts, ilyet nem mond egy igaz tanítás sem. Függetlenül attól, hogy igaz vagy sem a karma, segíteni mindig lehet.
A szándékod biztos jó ezzel a tudatlanság ellen indított kikeléseddel, de itt és most azok sem tesznek mást, akik már megtapasztalták saját bőrükön a karmikus működést.
Vannak ilyen emberek, igen.
És nem babonásak.
Az afrikai éhezőknek ne segíts, ilyet nem mond egy igaz tanítás sem. Függetlenül attól, hogy igaz vagy sem a karma, segíteni mindig lehet. --> A két mondat még azt sem tudom, hogy függ össze. Hol írtam olyat, hogy ne segítsünk?
20 beszarnál, ha megtudnád, hogy a materialista tudományt mekkora mértékben az ezotéria vitte előre. --> Erről nagyon szívesen olvasnék konkrét példákat. Előre is köszönöm!
Aláírom, vannak valóban megmagyarázhatatlan jelenségek az életben, én is tapasztaltam ilyet. Ezekre is később magyarázatot ad a tudomány, van persze, amire (még) nem sikerül.
Remélem is, hogy majd elérkezik oda a tudomány, hogy felfedezze és igazolja is a maga módszereivel a még fel nem tárt dolgok működését.
Konkrét példákat olvashatsz minden olyan esetben, ahol a meglátás, a megértés váratlanul jött, a "semmiből". Konkrét példák a DNS szerkezete, az atomenergia, relativitás, Tesla találmányai. Előbb volt a megsejtés, megérzés, meglátás, azután igazolták számítással és megfigyeléssel, kísérlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!