Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi történik a halál után?...

Girlll3 kérdése:

Mi történik a halál után? Halálközeli élményt átéltek mesélnének Nekem erről?

Figyelt kérdés
Nemrég halt meg egy közeli hozzátartozóm, nevelő anyám és szeretném tudni mi van Vele. Abban reménykedem, talán van valami a halál után.

2021. márc. 6. 11:21
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

20 beszarnál, ha megtudnád, hogy a materialista tudományt mekkora mértékben az ezotéria vitte előre. Az afrikai éhezőknek ne segíts, ilyet nem mond egy igaz tanítás sem. Függetlenül attól, hogy igaz vagy sem a karma, segíteni mindig lehet.

A szándékod biztos jó ezzel a tudatlanság ellen indított kikeléseddel, de itt és most azok sem tesznek mást, akik már megtapasztalták saját bőrükön a karmikus működést.

Vannak ilyen emberek, igen.

És nem babonásak.

2021. márc. 7. 13:43
 22/47 A kérdező kommentje:
Nos, én szeretném, ha létezne a Mennyországban, viszont nem sok esély van erre, de talán több az esély erre, mint a karmás bigyóra. Ennek így semmi értelme. Mindig mondta, hogy haza akar menni és ide nem akar visszajönni a Földre, ha majd meghal.
2021. márc. 7. 13:44
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
22 a Mennyország, vagy Égi élet, ami a földi élet után következik, valós. De ez egy másik történet, nem a karma.
2021. márc. 7. 13:47
 24/47 anonim ***** válasza:

Az afrikai éhezőknek ne segíts, ilyet nem mond egy igaz tanítás sem. Függetlenül attól, hogy igaz vagy sem a karma, segíteni mindig lehet. --> A két mondat még azt sem tudom, hogy függ össze. Hol írtam olyat, hogy ne segítsünk?

20 beszarnál, ha megtudnád, hogy a materialista tudományt mekkora mértékben az ezotéria vitte előre. --> Erről nagyon szívesen olvasnék konkrét példákat. Előre is köszönöm!

Aláírom, vannak valóban megmagyarázhatatlan jelenségek az életben, én is tapasztaltam ilyet. Ezekre is később magyarázatot ad a tudomány, van persze, amire (még) nem sikerül.

2021. márc. 7. 13:49
 25/47 anonim ***** válasza:
Egyébként még annyit, hogy a karma, amiről ti írtok piszkosul könnyen kijátszható, megváltoztathat, és utólag nagyon könnyen belemagyarázható bármi. Ez az én nagy problémám ezzel úgy, hogy én is tapasztaltam furcsa dolgokat (igaz, nem halálközelit). Millió egy gond van a kereszténységgel, óriási logikai bukfencek vannak benne, de még mindig logikusabb, mint a karmás verzió, ebben igazat adok a kérdezőnek.
2021. márc. 7. 13:51
 26/47 anonim ***** válasza:
* megváltoztatható
2021. márc. 7. 13:52
 27/47 anonim ***** válasza:

Remélem is, hogy majd elérkezik oda a tudomány, hogy felfedezze és igazolja is a maga módszereivel a még fel nem tárt dolgok működését.

Konkrét példákat olvashatsz minden olyan esetben, ahol a meglátás, a megértés váratlanul jött, a "semmiből". Konkrét példák a DNS szerkezete, az atomenergia, relativitás, Tesla találmányai. Előbb volt a megsejtés, megérzés, meglátás, azután igazolták számítással és megfigyeléssel, kísérlettel.

2021. márc. 7. 13:58
 28/47 anonim ***** válasza:
25 bonyolultnak tűnik a karma, mert az is - a mi szemszögünkből. Ha egyben érzékelnénk az időt, ez a megértés egyszerűsödne.
2021. márc. 7. 14:01
 29/47 anonim ***** válasza:
Ez inkább bizonyítja az emberi elme és bizonyos személyek zsenialitását, mint a karmáét.
2021. márc. 7. 14:06
 30/47 anonim ***** válasza:
29 a választ a 24. komment második bekezdésére írtam. De tudod mit, jól eltértünk a kérdéstől, csinálj karmás kérdést és folytassuk ott.
2021. márc. 7. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!