Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi a magyarázata annak, hogy...

Mi a magyarázata annak, hogy valaki emlékszik az előző életére?

Figyelt kérdés
Vannak olyan gyerekek, akik v "emlékeznek" az előző életükre, vagyis olyan emlékeik vannak, mintha korábban megtörténtek volna bizonyos dolgok, jártak volna bizonyos helyszíneken, stb. Ennek az egész jelenségnek van valamilyen tudományos magyarázata, foglalkoznak ezzel pszichológusok, orvosok? Én nem gondolnám, hogy, itt valódi reinkarnációról van szó.
2021. febr. 2. 15:26
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Le is pontozták az összes jó választ frissen, fürgén... sajnos elmebetegek.

Ez van.

2021. febr. 3. 01:08
 22/41 SZücsöm ***** válasza:

20 as (kérdező)

Bocs nem írtam hogy ezeket az állításokat nem én szoptam ki a kisujjamból hanem ezek egy 1960 ban a Virginiai egyetemen alakult kutató csoportnak az állításai. Amiben Dr.-ok (nem tudom milyen doktor) és pl gyermek pszichiáterek is részt vettek.Állítólag több millió esetből több mint 2500-at vizsgáltak ki 50 év alatt.És ahogy az előző írásomból olvashattátok eléggé érdekes dolgokat állítottak.

Így remélem már kielégítő a válaszom mert szerepelnek orvosok,pszichiáterek,és tudományos kutatás(foglalkozás) a válaszomban.

2021. febr. 3. 18:15
 23/41 A kérdező kommentje:
22-es. Ja, brit tudósok megállapították? :D
2021. febr. 3. 21:07
 24/41 SZücsöm ***** válasza:

ŐŐŐŐ nem Virginia az USA egyik állama szóval amerikai tudósok(de amúgy értem a viccet).

De ha tényleg érdekel is a téma és nem csak Humor Heroldkodni akarsz a kérdéssel akkor itt egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=4RGizqsLumo&t=1696s

Angol nyelvű és hosszú viszont rendkívül érdekes dolgokat állítanak az előadók.+ John Cleese a moderátor (Gyalog Galopp,Brian élete,Monty Python Repülő Cirkusza,Waczak szálló stb. ha nem ismernéd).

16:13 kor szólítják meg Jim B. Tucker-t Pszichiátert és ő beszél erről a kutatásról. De a többiek is érdekes dolgokról beszéltek pl: halálközeli élmények kutatása stb.

2021. febr. 3. 21:34
 25/41 A kérdező kommentje:
Én az ellenérvekre vagyok leginkább kíváncsi, mert igazából a reinkarnáció párti oldal érveit ismerem.
2021. febr. 3. 21:37
 26/41 anonim ***** válasza:
Ez a gyk vonzza a korlátolt, nagyon buta embereket. Csak annyit kell tenni hogy beütni a keresőbe: "reincarnation evidence in scientific research" és máris egy kis fény vetül a sötétségre...
2021. febr. 3. 21:42
 27/41 anonim ***** válasza:

Miért tagadjátok ezt ilyen ekvakultan, fanatikusan?!

Hemzseg a világhálón az egymástól függetlenül gyűjtött bizonyítékok terjedelmes anyagai, de egyedi esetek leírásai is, saját tapasztalatok megosztása.

"Szücsöm" felhasználó leírta, érvelt, hivatkozott, itt meg azt mondogatják, hogy nincs bizonyíték.

Ez mind az. Bizonyíték. Mi bajotok van nektek?

A szkeptikus szó nem kell hogy fanatikus tagadót jelentsen.

Komolyan mit szeretnétek, hogy egy újszülött pl katonai sisakban, gépfegyverrel jöjjön elő anyuból, legyen nála egy katonai könyv, még egy fénykép a korábbi bajtársakról?!

2021. febr. 3. 21:53
 28/41 A kérdező kommentje:

26-os, tehát az a sötét, aki nem hiszi el ezt a sok kamut? Oké. Szerintem meg pont fordítva van.

27-es, "bizonyíték" mindenre van, démoni megszállottságra is, de valahogy a kereszténység és a reinkarnáció nem összeegyeztethető, tehát a két "bizonyíték" kizárja egymást.

Azért, mert beszámolnak dolgokról bizonyos gyerekek, annak sokkal inkább pszichés okai lehetnek, illetve rengeteg a hoax.

Ráadásul szerintem sokkal jobb, hogy valószínűleg nem létezik a reinkarnáció, mert én remélem, hogy egyszer még újra látom a szeretteimet, akiket már elvesztettem.

2021. febr. 3. 22:02
 29/41 anonim ***** válasza:

de valahogy a kereszténység és a reinkarnáció nem összeegyeztethető, tehát a két "bizonyíték" kizárja egymást.

Istenem....🙄

2021. febr. 3. 22:06
 30/41 A kérdező kommentje:
29, na ez tipikus ezós érv volt, köszi :)
2021. febr. 3. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!