Mi a magyarázata annak, hogy valaki emlékszik az előző életére?
"Pl. én örökbefogadott vagyok másfél éves korom óta s 4 éves koromban vagy 5 karmoltam anyú arcát mert olyat éreztem hogy nem ott a helyem hanem elvett máshonnan s én akkor nem tudtam az örökbefogadást. S jóval később Hargita megyében voltam s a hegyeket látva azt éreztem hogy onnan eredek s ott kéne éljek de a székelyeket meg egyáltalán nem szeretem. S mikor megtaláltam a vérszerinti apámat akkor kiderült hogy az anyámnal Hargita megyében jöttek össze, lehet ott is fogantam."
Ez egyszerű véletlen.
"Az ősök lenyomata él a gyerekekben."
De ez nincsen bizonyítva.
Hogyan épül be az ivarsejtedbe az emlék?
Leginkább sehogyan.
Amiről pedig írtál, az a kisgyerekkori emléked. Olyan létezik, hogy abból marad valami. Nekem is van olyan.
Kb még 5 évet adok annak, hogy tagadják a lélek, és az előző életek emlékeinek lehetőségét, valóságát.
Egyre több helyen, egymástól függetlenül gyűjtöttek már össze ilyen visszaemlékezéseket kutatók, és már olyan számos eset van, hogy lassan csak elsodorják ezt a kényszerű tagadást.
Eddig ugye ezt hivatalosan nem nagyon lehetett egyeztetni, mert minden állami kutató, Egyetem, stb elutasító hivatalból, de az internet megoldja ezt.
16
Senki sem tagadja, csupán nincs rá bizonyíték, így semmisnek vesszük. Továbbá, ha rápillantunk az összes tudományos bizonyítékra, akkor logikai alapon az jön ki, hogy nem létezik lélek.
Gliguta Az elméleted ott ugrik hogy rengeteg olyan esetet tártak fel ÁLLÍTÓLAG ahol az ÁLLÍTÓLAG reinkarnációs emlékkel született gyerek nem csak emléket hozott magával de születési stigmákat/sebeket/deformációkat.
Pl. lőtt seb bemeneti és kimeneti helyén anyajegy, deformálódott koponya mert előző élet fejre célzott shotgun lövéssel ért véget, csonka kézfej mert előző inkarnáció kézfejét letépte az apja munkagépe.+ Állítólag több gyereknél is felfedezték azt hogy olyan helyeken ahol az a szokás hogy a halottat megjelölik valamiféle egyedi rajzzal sokszor előfordult hogy a következő inkarnáció bőrén anyajegyként ugyan ott egy nagyon hasonló jellel születtek.
+ Sok esetben nyomozták ki ezeket a reinkarnációs állításokat és ÁLLÍTÓLAG sokszor előfordult hogy a gyerek olyan információkat tudott amit még a szülei se tudhattak volna sőt ÁLLÍTÓLAG olyan is volt amikor még a hivatalos iratokban is rosszul volt az információ feljegyezve de a gyerek jól tudta az adatot.
Viszont ezeknél is legtöbbször a gyerekeknek nem volt semmiféle vérbeli/felmenői kapcsolata az előző reinkarnációval.
Nekem konkrétan volt egy kollégám aki azt állította hogy kisgyerek kora óta van egy furcsa emléke hogy egy tenger/óceán közepén fekszik a vízen és hajók süllyednek körülötte. Ez a személy már több mint 50 éves ami azért lényeges mert gyerek korában még nem látott semmiféle világháborús akciófilmet, tehát kicsi/kisebb rá az esély hogy csak a fantázia szüleménye vagy álom lett volna az az "emlékkép". + Ami még érdekes hogy soha nem tudott megtanulni úszni.
8 as vannak is ilyen feltűnő emberek: Wolfgang Amadeus Mozart,John von Neumann,Blaise Pascal és lehetne még sorolni + rengetegről valószínűleg nem is tudunk.
+ Az emberiség lét/lélekszámával "számolni" se olyan egyszerű ha belevesszük a képletbe azt hogy létezhetnek alternatív univerzumok más dimenziók, más emberek/ember szerű lények által lakott bolygók és hogy az idő relatív azaz legközelebb akár leszülethetsz 1455 be egy kínai parasztasszony bőrébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!