Miért félünk a haláltól? Miért hiszünk a hál utáni létben? Van miért optimistának lenni?
Figyelt kérdés
Személy szerint félek a halálomtól, és hiszek egy más létformában, de nem tudom, hogy milyen is az. Tehát én optimista vagyok.
Kíváncsi lennék a ti véleményetekre. Nem vagyok vallásos, de szoktam imátkozni. Nem járok templomba, sőt meg se vagyok keresztelve. Sajnos édesapámat, és testvéremet elvesztettem, és ez nagyon megviselt. Azóta hinni szeretnék abba, hogy van valami odaát.
2021. jan. 1. 08:24
11/15 anonim válasza:
Én azért félek a háláltol mert akkor elveszitek mindent/mindenkit, és lehet hogy nincs mennyország
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Keresztény családból származok, így a miatyánkat mondom, de minden hívőnek vallom magam- 1 Istenhez imátkozom.
2021. jan. 1. 12:04
14/15 anonim válasza:
Fogadd együttérzésem elveztett szeretteid miatt, Kérdező!
15/15 anonim válasza:
Ha menni kell, akkor menni kell. Nincs mitől félni. Szerintem nincs odaát semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!